tiistai 19. heinäkuuta 2016

Viikon huone

ja viikonlopun kuulumisia.. Perjantaina pakattiin auto täyteen tavaraa ja lähdettiin reissuun. Ensimmäiset pari tuntia tosin saatiin viettää ihan vaan kaksin syöden ja nauttien toistemme seurasta. Yritin tankata läheisyyttä, että riittäisi varmasti viikon yli. Ei muuten riittänyt. Näin kolmen päivän jälkeen on jo vähän ikävä. Itselläni viikonloppu kului Suomipopissa, kuten Instan puolelta varmasti huomasittekin. Aika monena vuonna siellä on tullut vietettyä aikaa ja melkein olin jo tänä vuonna valmis jäämään kotiin, mutta onneksi en jäänyt, mukavaa oli. Lauantain artistit oli tosin tullut jo nähtyä muutaman kerran, että nyt sitä ehkä haluaa tulevaisuudessa nähdä jo jotain muitakin artisteja. En silti valita, aurinkoa, hyvää musiikkia ja mieluista seuraa. Tanssijalkakin vipatti siihen malliin, että kylläpä oli kiva vähän hypähdellä. Oli siellä aika moni muukin.. 
Nyt sitten vietän viikon näissä huoneissa. Tai nämä kuvat oikeastaan vain yhdestä huoneesta. Ihan yksin olen. Viimeiset päivät olen nauttinut auringosta ulkona ja vaikka laukussa olisi kuusi lukematonta kirjaa (ajattelin, etten ihan heti pitkästyisi) niin en ole saanut avattua yhtäkään. Välillä on mukava vaan olla ja ajatella tai sitten olla vaan, eikä ajatella mitään.. 

Hieman sukulaisten seuraa ja ystävien kanssa kahvittelua kuuluu myös ohjelmaan ja nythän on jo tiistai, joten kyllä se viikko hyvin täällä sujuu. Oikein mukavaa alkanutta viikkoa myös sinne. Ruut

4 kommenttia:

 1. Vaikuttaapa varsin kodikkaalta huoneelta, viihtyisää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kodikas on koko vanhempieni koti, vaikka en ole itse täällä koskaa asunut :)

   Poista
 2. Rauhallinen huone. Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos en muista ihan väärin niin taisin jo osallistua :) pitääpä käydä tarkistamassa asia! :)

   Poista