perjantai 22. heinäkuuta 2016

Mitä on tullut tehtyä?Täällä on otettu aurinkoa. Kasteltu kukkia. Hoidettu akvaariokaloja. Kriiseilty sitä, kun snäppi, insta, facebook on täynnä iloisia ihmisiä, jotka tekee kaikkea kivaa ja ite on vaan täällä. Muistettu taas, että mulla onkin kaikki ihan hyvin ja oikein ihanasti. Ikävöity heti sen jälkeen rakkaita. Katsottu aika monta jaksoa Gilmoren tyttöjä ja muutama leffa. Käyty juttelemassa isovanhempien kanssa. Parannettu maailmaa tädin kanssa. Nähty vanhoja ja niitä kovin rakkaita ystäviä. Käyty katsomassa ehkä virallisesti huonoin koskaan näkemäni teatteriesitys ja lähdetty sieltä silti nauraen. Käyty syömässä ulkona. Tehty ruokaa. Panikoitua auton mennessä rikki kesken reissun ja itketty heti perään muutaman kyyneleen verran. Rauhoituttu ja soitettu ainut kiinni saamani sukulainen apuun ja naurettu sen jälkeen, että kyllä me naisetkin osataan autoa työntää (ei ollu muuten edes oma auto). Ihan pikkusen myös pelätty iltaisin niitä omakotitalon outoja ääniä ja menty nukkumaan keskellä sänkyä niin ettei varmasti mikään käsi tai jalka oo yli reunuksen. Herätty joka yö 4:50 aivan pirteänä. Käyty mökillä ja nautittu. 

Mukava viikko alkaa olla onneksi lopuillaan ja se huipentuu parhaan ystäväni synttärijuhliin huomenna, joita on jo hetken odotettu. 

Nyt miettimään päivän ruokaa ja lakkailemaan kynsiä ja ehkä muutama jokso Gilmoren tyttöjä sen jälkeen..  Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua ihan jokaiselle. Toivottavasti teidänkin viikko on ollut mukava!

Ruut

6 kommenttia:

 1. Hyvältähän tuo kuulostaa :) Varsinkin noi Gilmoren tytöt! Ne ois voineet pelastaa munkin pari tylsää päivää... Mukavia kekkereitä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) toisaalta tylsiäkin päiviä tarvitaan välillä.. ja juhlat oli oikein mukavat!

   Poista
 2. Mikä sun snäppitunnus on? Mun on kotiaurorassa :D
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpäs alkaa seurailemaan. Mun on (pitää käydä tarkistamassa) RG tai rg409 (en tiiä kumpi se noista on :D) ja en siis oo laittanu sinne mitään :)

   Poista