torstai 11. elokuuta 2016

Minun päiväni
Herätyksestä vastaa aika usein se toinen osapuoli, joka laittelee viestiä töidensä keskeltä suunnilleen siinä 9:30. Hyvä niin, ettei ihan mene rytmit sekaisin. Aamutoimet ovat lähes aina aika samanlaiset. Kahvia, jotain pientä aamupalaa ja taustalle joku seuraamani sarja. Kotona kotivaatteet (joista on välillä yllättävän vaikea luopua myös kodin ulkopuolella ;) ).. Eilen katselin Gilmoren tyttöjä yhden jakson verran ja aamupalaksi muutama ruisleipä kahvin kanssa. 
Aamupalan jälkeen lähdin postilaatikolle hakemaan postin. Luin päivän postin ulkona, koska aurinko paistoi ja lämmintä oli. Siinä hetken aurinkoa ja kukkien kastelua yms. Sen jälkeen tulin sisälle blogihommien pariin. Luin blogeja ja kirjoittelin omaani. Tässä hommassa saattaa mennä tuntejakin. Eilen istuin koneella aika kauan, koska katselin samalla mekkoja ja hameita eri nettikaupoista. Olen nyt syksyllä yhden ystäväni kaaso ja pukuvalinta alkaa hiljalleen hahmottua. Netistä ei tietenkään just sitä täydellistä oikealla värillä olevaa löytynyt ja soittelin äitiä apuun. Kangaskaupoille on joku päivä matka tehtävä.. Muutaman tietokoneella vietetyn tunnin jälkeen oli edessä päivän liikuntaosuus. Eilen jumppailin. Sellainen reilu 30min siinä hommassa menee ja sitten ruokaa. Ruokana perunoita ja lihapullia, koska tuossa vaiheessa nälkä oli jo tosi kova.. 
Ruokailun jälkeen taas pieni pyrähdys ulkona. Eilen lähinnä nautin siitä auringosta. Sisällä päiväkahvit ja taas yksi jakso Gilmorea. Vielä olisi aika monta jaksoa jäljellä. Tämän jälkeen siivoilua. Mökkiviikonlopulta oli vielä osa pyykeistä pesemättä ja tänään lähden taas muualle yöksi, joten puhtaaseen kotiin on kiva palata viettämään viikonloppua. 


Siivoilun jälkeen alkoi tekemään mieli lettuja. Täytyy muuten tunnustaa, että tämä oli elämäni ensimmäinen kerta, kun niitä tein. Lettutaikinan valmistuessa vietin aikaa puhelimessa ja odottelin saunan lämpeämistä.Saunassa naamio ja kuorinta ja saunanraikkaana oli mukava paistella letut. Ilta kuluikin telkkaria katsellen, vähän vielä puhelimessa puhellen ja lettuja syöden. 23:00 sammutin television ja kömmin sänkyyn. Yöpukuna mulla on tuollainen Wienin matkamuistomyymälästä ostettu toppi. 

Sellainen päivä oli eilinen keskiviikko, vaikka teille jo hyvää tiistaita toivottelin. Oon oikeasti ihan sekasin päivissä jos ei moneen päivään oo ihmeempiä suunnitelmia. Aika kotona yksin oleillen kun saa välillä yhdenkin päivän tuntumaan melkein viikolta. Aika paljonhan nää päivät vaihtelee ja sitten taas toisaalta viimeiset kolme päivää on menny melkein samalla kaavalla. 

Nyt, mukavaa torstaita! :) Tää lähtee aika mielellään sinne toisen kainaloon ens yöks ja viikonlopun jutut voi taas alkaa. 

Ruut

2 kommenttia: