keskiviikko 3. elokuuta 2016

Pientä kivaa Ruotsista ja arkista arkea
On jotenkin hurjaa ajatella, että elokuussa mennään jo. Mihin se kesä oikein meni? Itse olen aina ajatellut, että elokuu on jo syksyä ja saan kyllä aika usein kuulla, ettei näin välttämättä ole. Ei se silti tarkoita sitä, että sen syksyn pitäis olla jotenkin huono asia. Syksy tuo taas arjen mukanaan. Arkeahan tää elämä suurimmaks osaks on, ehkä sen vaan unohtaa hetkeks lomaillessaan. Tosin siitä jos mistä tietää, että olipa onnistunut loma. 

Myös kotona arki näkyy. Jääkaapissa alkaa olla ruokaa ja tietynlaiset rutiinit palaavat arkeen. Enää ei valvota aamuun tai nukuta iltapäivään. Kotihommia riittää, eikä se edes tunnu kovin pahalta. Tuossa aamulla siivoillessa nappasin muutaman kuvan keittiöstä ja siellä just nyt ilahduttaa tuo tuliaiskuppi (tai kulhoko tuo on) Ruotsista. Sain sen (ja aiemmin kuvissa näkyneen Norjalaisen sisustuslehden) palkkioksi talonvahtina olosta, kun vanhempani moottoripyörällä tuolla pohjoisessa kävivät. Mukavia juttuja, joista riittää iloa pitkään. Nyt on taas aikaa laitella kotia ja siirtää esineitä paikasta toiseen. Sadepäivien iloja ;) 

Toivottavasti myös siellä arki on alkanut mukavasti tai ehkä joku vielä lomailee tai on vasta lomansa aloittanut. Mukavia päiviä ihan jokaiselle. 

Ruut

4 kommenttia:

 1. Superkiva kulho ja kesää tämä vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä sen taas viikonloppuna huomasi, että kesä on. Vesikin oli todella lämmintä!

   Poista
 2. Kivan kulhon oot saanut.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana tuliainen! Kyllä äiti tietää, että mistä täällä tykätään :)

   Poista