torstai 27. joulukuuta 2012

Jäädytetty minttu-suklaamousse

8 annosta.

2dl kuohukermaa
3 keltuiaista
1 rkl minttulikööriä
1 pkt (200g) After Eight- konvehteja

Koristeluun:

1dl kuohukermaa
After Eight- konvehteja

Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Vatkaa toisessa kulhossa keltuaiset (ja likööri) vaaleaksi. Jätä 4 konvehtia koristeluun ja sulata loput miedolla teholla mikrossa. Kaada suklaa-minttuseos keltuaisten joukkoon, vatkaa sileäksi ja pyöräytä kermavaahto seokseen. Annostele mousse laseihin, kahvikuppeihin tai jälkiruoka-astioihin. Pane astiat tarjottimelle, työnnä tarjotin pakastimeen ja anna jäätyä seuraavaan päivään. Vaahdota kerma ja leikkaa konvehdit kolmioiksi. Ota tarjotin pakastimesta, koristele annokset ja tarjoa välittömästi.

Jos mahassa on vielä joulun jälkeen tilaa..Suosittelen kokeilemaan. On todella hyvää!

4 kommenttia:

  1. Nää oli kyllä niin hyviä! Pitää ottaa tästä tää ohje talteen!

    VastaaPoista
  2. Jälkiruokaa just mun makuun myös!!

    VastaaPoista
  3. nami, ku kuulostaa ja näyttää ihanalta....piiiitkästä aikaa kerkesin tänään lueskelemaan blogeja....kävin sun kaikki teksit marraskuulle asti just läpi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. suosittelen kokeilemaan!!! tuo on niin hyvää! ja sä oot jakasnu lukee monta tekstiä siis ;) näinhän me pysytään perillä toistemme elämästä :)

      Poista