perjantai 4. tammikuuta 2013

Tattoo

Tatuointini on sellainen asia, jonka unohdan todella usein. Varsinkin näin talvisin sitä harvoin näkee. Usein kesäisin sitä joku aina ihmettelee ja sitten sen taas itsekin muistaa :) Oman tatuointini otin vuoden 2001 keväällä, joten aika kauan se on jo minulla ollut. Hyvänä on pysynyt kaikki nämä vuodet! Tosin sanotaanko näin, että olin alussa aika neuroottinen sitä hoitamaan ;)

Kuvaksi halusin ruusun. Tämän tiesin jo monia vuosia ennen tatuoinnin ottamista. Itse liikkeestä löysinkin mieluisan kuvan ja sitä muokkailemalla saimme tatuoijani kanssa kauniin ja sopivan kokoisen kuvan aikaan. Halusin myös ehdottomasti värittömän kuvan. Kuvalla ja paikalla, mihin sen otin oli minulle merkitystä ja ehkä se onkin tatuoinnissa tärkeää, että se merkitsee itselleen jotain.. Välillä olen halunnut suurentaa kuvaa, vaikka ottamalla siihen ympärille jotain.. mutta toistaiseksi en ole vielä keksinyt, mitä se jotain voisi olla. "Koukerot" eivät ole omaan makuuni (vaikka ne toisille sopivat) ja siskoni ehdottama "nalle, joka pitelisi tuota ruusua" ei ehkä kumminkaan ole pidemmän päälle kovin fiksu ajatus :)

Hyvää viikonloppua kaikille! Vaikka töitä oli vain kolme päivää tuntui se loman jälkeen lähes kuukaudelta ;) Mutta eiköhän tämä vuosi tästä hiljalleen töineen kaikkineen lähde käytiin!

Ruut

2 kommenttia:

  1. Se ei sit ollut tosissaan tehty ehdotus!=))

    VastaaPoista
  2. no en sitä epäillytkään ;) oishan se kyllä varmasti ihan erilainen kuin muilla ainakin! :)

    VastaaPoista