torstai 24. tammikuuta 2013

Mitä kehyksiin?


Ikeassa käydessä ostin valkoiset kehykset, johon olen tässä muutaman viikon jo kuvaa tai sitten tekstiä etsinyt. Vielä en ole päättänyt mitä aion kehyksiin laittaa. Paikka kehyksille olisi esimerkiksi tuolla sängynpäädyn päällä. En tiedä teistä, mutta ainakin minä rakastan tällaisia pieniä "sisustusongelmia" ja pieniä puuhailuja :) Kotoani löytyy useampikin itsetehty taulu.


Tämä taitaa olla viimeisin. Niin kuin näette, aika pelkistetyllä linjalla mennään :) Kysyin äidiltäni joskus kun hän täällä kävi, että mitä hän tykkäsi tuosta uudesta taulusta. Vastauksena sain vain " Ai tuo, missä on tuo tahra?" No, ehkä näkö ei hänellä ole ihan parhaimpia ilman silmälaseja, mutta oli siinäkin vastaus. Voitte uskoa, että kauan tuota taulua mietin ja erilaisia tekstejä siihen sommittelin :)
Mukavaa torstaita!

Ruut

3 kommenttia:

 1. Mä tykkään tuosta Wien taulusta!=) Pinterestistä saa vaikka mitä kuvia/tekstejä tulostettua..sieltä kannattaa selailla.

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään tuosta Wien taulusta!=) Pinterestistä saa vaikka mitä kuvia/tekstejä tulostettua..sieltä kannattaa selailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mietinkin, että selailen jostain ja tuun sitten teille tulostaa kun keksin mitä siihen haluan :)

   Poista