sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Päivän asu

Päivän asuna kirpputorilta löytämäni raitainen paita. Paita on muuten H&M äitiysvaate, mutta ihan kiva silti :) Rakastan raitoja sisustuksen lisäksi myös vaatteissa. Muistan kun muutama vuosi sitten silloinen työparini kertoi, että ainut asia, mistä hän ei pidä ovat raidat vaatteissa :) Mietin tuolloin yksinäni, että hän taitaa inhota jokaista päälläni olevaa paitaa ;) No, jokaisella on oma mielipide ja niin kuuluu olla! Monesti kotona istuessani mietin, erottaako minua ollenkaan täältä sohvatyynyjen seasta näiden vaatteiden takia.. Kuvat otettu siskoni luota, jonne myös vaatteiden puolesta sovin hyvin  ;)
Päivän asu siis eiliseltä päivältä. Tänään ollaan vähän vähemmän kuvattavassa kunnossa. Eilinen salitreeni tuotti tulosta ja kyllä tuntuu taas jokainen lihas hyvin selvästi :)  Mukavaa ja leppoisaa sunnuntaita! Taidan uhmata pakkasta ja lähteä lenkkeilemään..

Ruut

2 kommenttia:

  1. Minulle on myös kertynyt raidallisia paitoja, ne ovat vain niin kivoja.

    VastaaPoista
  2. Kivoja ovat joo, mutta voisi sitä kai välillä ostaa muunlaisiakin vaatteita ;) Kun suuri osa vaatteista on raitaa täynnä on niitä hyvin vaikea yhdistellä keskenään :)

    VastaaPoista