keskiviikko 9. tammikuuta 2013

elämäni vuonna 2012

Monesta blogista olen saanut ihastella ihania kuvia vuodesta 2012. Halusin itsekin tehdä samanlaisen, mutta huomasin, että suurimmassa osassa kuvia on ystäviäni tai sitten kuvat ovat liian henkilökohtaisia julkaistavaksi täällä :) Joten sanat saavat riittää.

Vuosi 2012 oli ehkä elämäni rauhallisin vuosi, moneltakin osin. Taisi olla ensimmäinen vuosi pitkään aikaan, etten käynyt kertaakaan ulkomailla tai muutenkaan paljoa matkustellut. Viihdyin siis hyvin juuri täällä, missä asun :) Suurin syy oli varmasti pikkuinen A.

Alkutalvesta juhlittiin ystäväni häitä ja sitä ennen vietettiin ihanat polttarit Helsingissä.. Ystävien kanssa tehtiin ruokaa, katsottiin telkkaria tai oltiin vaan jonkun kotona. Kahvilassakin tuli käytyä siis hyvin vähän. Sukulaisiani näin hyvin paljon ja se oli aika kivaa se!

Keväällä taisin käydä vain töissä, ei mitään muistikuvaa muuten koko keväästä :) Paitsi vappua juhlittiin ystävien kanssa. Teemana oli naamiaiset.

Kesällä lomailin ja viihdyin vanhempieni luona lähes koko loman ihan vain oleillen.

Syksyllä aloitin lukemaan saksaa (tai siis jatkoin) ja syksyllä muutettiin sisko ja hänen perhe ja rempattiin paljon. Syksyn loppua kohden aloin sairastella, joten elämä oli hyvinkin rauhallista lähes uuteen vuoteen saakka.

Paljon olen katsonut sarjoja Dexter, Perhesiteet, Rakkauden anatomia jne. Myös Menolippua ollaan siskon kanssa pelattu "muutama kerta"..

Ei siis mitään kovin ihmeellistä, mutta ihan täyttä elämää silti ja hyvinkin mukavia päiviä mahtui vuoteen monia!! :)
 
Vuosi 2013 tulee olemaan toivottavasti hyvä vuosi, ainakin se on alkanut jo oikein mukavasti! Ei ihmeempiä odotuksia siis, toki toivoisin pysyväni vähän enemmän terveenä, jotta voisin harrastaa muutakin kuin saksaa :)

Mukavaa keskiviikkoa <3

Ruut


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti