tiistai 29. tammikuuta 2013

Do what you love..

Arki on ihmeellinen asia. Juuri arkenahan sitä elää sitä ihan omaa tavallista elämäänsä. Välillä päivät ovat hyvinkin samanlaisia.. välillä on voimia enemmän ja välillä vähemmän. Eilen olin jotenkin HYVIN väsynyt ja pysähdyin miettimään omia ajatuksiani. Huomasin, että väsymystilasta huolimatta aika positiivisia olivat, hyvä niin :)

En tiedä teistä, mutta itse ainakin yritän myös arkipäivinä keksiä mukavia puuhia tai sopia kivoja tapaamisia, ettei kaikki mukava tapahdu aina vain viikonloppuisin. Tänään syötiin hyvää jäätelöä ihanan ystävän kanssa ja nyt illalla suunnitelmissa olisi pieni lenkki ulkona, jonka jälkeen ajattelin tehdä kasvonaamion. Iltapalaksi lämpimiä voileipiä ja televisioista muutama jakso Frendejä. Ei mitään kovin ihmeellistä siis, mutta minulle mukavia asioita! Ja kiitos viikonlopun flunssan, saksanläksyt tuli tehtyä ajoissa. Ei siis sitäkään tarvitse tänään panikoida ;) Mukavaa tiistaita kaikille. Tammikuu alkaa olla kohta lopuillaan. Onko muista tuntunut, että tämä kuukausi on ollut todella pitkä?! Tule jo kevät!

Ruut

7 kommenttia:

 1. Tää kuukausi on kieltämättä tuntunut pitkältä! Helpottaa tieto, että kohta on helmikuu ja kevät on taas vähän lähempänä!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin helpottaa! Kyllä sitä kevättä alkaa vaan jo odottaa. Tänään tuntu ihan keväiseltä jo! :) varmaan siks kun ei ollu pakkasta ;)

   Poista
 2. Helmikuuta todellakin odotellaan, odotan todella innolla kevättä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tuntu taas vähän talvisemmalta.. ainakin täällä lunta tulee ja tulee vaan.. mutta ylihuomenna on jo helmikuu, jee!

   Poista
 3. Mun tammikuu on taas mennyt ihan hujauksessa! Suorastaan huomaamatta. Eipä sille, kevättä mäkin ootan :) Ruutti! Sulle olis haaste. Multa. Käys kattoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua onnellista! Mun tammikuu on kestäny ehkä noin puoli vuotta!! ainakin siltä se tuntuu.. Kiitos haasteesta, teen sen viimeistään viikonloppuna. Nyt oon vähän väsy.. :)

   Poista
 4. Kuukausi on ollut ihan mielettömän pitkä.. Mun arki näyttää joka päivä aika pitkälti samalta ja se on vähän harmi.. Jospa sitä helmikuussa jaksais tehdä enemmän kivoja juttuja!

  VastaaPoista