perjantai 16. toukokuuta 2014

yhdeksän sohvatyynyä

En edelleenkään ymmärrä, että miksi ostin aikoinani ruskean sohvan? Mukavahan tämä on ja ihan kauniskin, mutta ihan väärän värinen. Missä vaiheessa keksitään tällaisiin sohviin päällysiä? Samanlaisia, kun vaikka johonkin ilman divaania oleviin sohviin voi saada. Voisiko joku keksiä sellaisen äkkiä, ellen sitten löydä ihmistä joka haluaa vaihtaa tämän sohvan johonkin muun väriseen. No, ruskea se nyt on ja tulee olemaan. Onneksi sohvatyynyillä saa muutettua yleisilmettä huomattavasti. Siskoni totesikin viimeksi, että minulla on yhdeksän sohvatyynyä. Niin näköjään onkin ja ihan hyvin mahtuu silti sohvalle istumaan. Sopisi vielä vaikka kymmeneskin. Uusin hankintani on tuo hennon vaaleanpunainen tyynyliina. Tähän asuntoon alkaa tulla hiljalleen väriä. Juuri nyt ihaninta on kumminkin tuo ulkoa tuleva auringonpaiste, vaikka kello on lähempänä puolta kymmentä! Viimeinen kuva on otettu juuri äsken tullessani kotiin. Olin viettämässä työkaverin kanssa iltaa läheisessä ravintolassa. Istuttiin, syötiin, juotiin ja juteltiin. Ihana aloitus viikonlopulle.

Mukavaa viikonloppua!

Ruut

6 kommenttia:

 1. Meilläkin tuollaisia minityynyjä (orava). Tilasin H&M:ltä aikoinaan katsomatta kokoa. Kyllä pikkasen hymyilytti kun nostin minityynyt paketista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kyllä tiesin tuon tyynyn olevan pieni, mutta se on ollut hyvä alustyyny, kun A pelaa iphonella ;)

   Poista
 2. Samaa sitä miettii itsekin että oi, miksi halusin aikanaan ruskean sohvan! Teidän sohva näyttää aikalailla samanlaiselta kuin meidän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä sitä tekee ihmeellisiä ratkaisuja :)

   Poista