lauantai 24. toukokuuta 2014

lauantai

Heräsin tänään 6:05 ja olin ihan kauhaissani siitä, että en ollut muistanut illalla laittaa herätystä puhelimeen! Miksi? Mietin, että ehdin silti töihin. Sitten aloin miettimään, että mikä päivä tänään on ja ei mitään hajua, ei edes siitä, että mitä tein eilen. No, puhelimesta selvisi, että paniikki oli turhaa, koska oli lauantai.. Joku täällä kaipaisi jo kesälomaa! :) Muutamaa tuntia myöhemmin aamu alkoikin varsin rauhallisesti..
Tämä päivä on kulunut taas ulkona. Sain yhden ystäväni tänne Jyväskylään ja käytiin satamassa syömässä jätskiä ja nauttimasta auringosta. Muuten lueskelinkin kirjaa ulkona. Oletteko kuulleet Pauliina Rauhalan teoksesta Taivaslaulu? Aloitin tuon kirjan eilen ja lopetin tänään. Vähän erilaista luettavaa Bridget Jonesin jälkeen, tykkäsin!

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua <3

Ruut


8 kommenttia:

 1. Minäkin suorastaan ahmin tuon kyseisen kirjan, todella hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä ja jotenkin tosi helppoa ja nopeaa luettavaa!

   Poista
 2. Mulla on vielä lukematta tuo Taivaslaulu, mutta se kiinnostaa kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lukemaan jos vaikka nyt kesällä on aikaa lueskella kirjoja :)

   Poista
 3. Suosittelen kirjaa monelle - luin sen viime joululomalla juuri samalla tavalla kuin sinäkin - ahmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä kirjoja on ihana lukea ja lukea ja lukea :)

   Poista
 4. Ei ole mahdollista: mulle kävi ihan sama eilen aamulla, kun heräsin kuudelta ajatukseen, etten ollut muistanut laittaa kelloa soimaan :O. Toisaalta ajoissa heräminen ei haitannut, koska käytin yllätävän vapaan aamun lukien ja croissantteja paistaen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauska sattuma!!! Täällä mäki-matissa on siis ollut ainakin kaksi ihmistä hereillä kuudelta pienessä paniikissa ;)

   Poista