torstai 29. toukokuuta 2014

Goldwell Kerasilk Ultra Rich Keratin Care- syvähoitonaamio


(Yhteistyössä Goldwellin kanssa)

Kuinka moni tuskastelee välillä hiusten kanssa? Olin käyny kampaajalla viimeksi vajaa vuosi sitten, joten taas oli aika mennä. Mietin monta päivää, leikkaanko vai enkö leikkaa. Oikeastaan haluaisin sellaisen aika lyhyen polkan, joka minulla oli joskus kauan sitten. Toisaalta taas en millään raaskisi luopua pitkistä hiuksista, joista muuten olisi enemmän iloa, jos niitä osaisin jotenkin laittaa. No, toistaiseksi saavat olla vielä pitkät. Ratkaisin asian niin, että varasin kampaajalta pelkän värin, etten sitten siellä äkkiä päätä haluta lyhyttä mallia ;) Sanoin kyllä kampaajalle, että latvoja saa leikata, jos tilanne niin vaatii. Hiuksiin laitettiin vain vaaleita raitoja, muuten mennään samalla tukalla.

Raidoitetut hiukset vaativat etenkin kesällä tehokkaita hoitokeinoja. Sain Goldwelliltä testattavaksi tällaisen  Goldwell Kerasilk Ultra Rich Keratin Care- syvähoitonaamion. Nyt tätä muutaman kerran testattuani olen tainnut löytää tuotteen, josta todella tykkään! Hiukset tuntuvat todella pehmeiltä ja silkkisiltä ja ovat helposti kammattavat! Bonuksena vielä, että tuotteen luvataan hoitavan hiuksia. Tästä vaaleat ja osittain kuivat hiukseni tykkäävät. Lisäksi kaunista purkkia ei tarvitse kylpyhuoneessa piilotella ;)

Ruut

6 kommenttia:

 1. Ihanat hiukset sinulla Ruut!
  Kiitos vinkistä -täytyykin kokeilla tuota syvähoitonaamiota.
  Mukavaa pyhäpäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilmaan!! Tykkään itse todella paljon, oikeasti :)

   Poista
 2. Samaa ajattelin kuin Blogi Vanilija,kauniit kauniit hiukset sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Usko pois, kyllä niiden kanssa eläminen on välillä yhtä tuskailua ;)

   Poista
 3. Niin tuttu tunne mulle tuo raaskisiko vai eikö raaskisi leikkauttaa hiukset huomattavasti lyhyemmiksi. Vielä en ole raaskinut.

  Kaunis leikkaus ja väri sulla. Sopii hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voi olla etten itse myöskään raaski omiani leikata vielä pitkään aikaan, mutta aina sitä saa haaveilla!! Väri on onneks helppo nyt kun oon taas vaalee niin ei tarvi niin usein kampaajalla käydä..

   Poista