tiistai 13. toukokuuta 2014

Highway Design


Harvoin arpaonni osuu omalle kohdalle. Joku aika sitten se kumminkin osui ja aika ihana arvonta olikin (kiitos JohannaL, kun tällaisen järkkäsit). En nyt sen enempää kehuskele onneani, vaikka se kivalta tuntuukin ja tiedän, että vähän kateellisia olette kumminkin ;) Sen halusin sanoa, että käykää ihmeessä kurkkaamassa Highway Designin sivuja! Itse sain valita sieltä yhden julisteen. Olisin kyllä voinut ottaa useammankin. Valikoimassa oli todella monta kaunista mustavalkoista julistetta joita katselin pitkään, mutta lopulta päädyin värikkääseen Tringel Trangeliin. Nyt sain sitä kaipaamaani väriä tähänkin asuntoon. Juliste pääsi olohuoneeseen ja en voisi tyytyväisempi olla, ihana on!

Higway Design on Pietarsaarelaisen Johanna Höqvägin yritys, jonka päätoimiala on graafinen muotoilu, mallisuunnittelu ja kuvittaminen. Valikoimaan kuuluu julisteet, postikortit, värityskirjat ja DIY-naamarit. Johanna on myös kuvittanut lastenkirjoja.

Toivottavasti viikko on alkanut siellä pirteämmin kuin täällä. Olin nimittäin eilen TODELLA väsynyt. Onneksi iltaa piristi hyvä seura ja vauvantuoksu. Ihana pikkuinen tyttö syntyi muutama päivä sitten meidän sukuun <3 Kyllä siinä oma väsymys unohtuu, kun jotain niin kaunista katselee! Ehkä minäkin tästä taas viimeistään viikonlopuksi herään ;)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ruut2 kommenttia:

  1. Tarkoitit varmaan Highway design...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sen siitä saa, kun väsyneenä kirjottelee :)

      Poista