perjantai 30. toukokuuta 2014

Let´s sing!


Tämä viikko on varmasti tuntunut raskaammalta, kuin mikään viikko pitkään pitkään aikaan! Olo on ollut todella väsynyt! Eikö yleensä kesää kohden väsymyksen pitäisi hellittää? Vapaapäivä keskellä viikkoa tuli kyllä tarpeeseen. Keskiviikkona uhmattiin väsymystä ja lähdettiin muutaman ystävän kanssa kuuntelemaan yhtä kaveriamme Poppariin. Ihana Johanna Emilia. On se vaan aina ihanaa nauttia hyvästä musiikista ja miettiä, että ympärillä on aika osaavia ystäviä!! Oma lauluääni ei ihan levylle kelpaisi ja kerran olen karaokea julkisesti esittänyt ja silloinkin ystäväni oli minut siihen salaa ilmoittanut. Kamala temppu! Tosin singstaria olen laulanut sitten senkin edestä ja se on kivaa se! Mutta keskiviikkona me oltiin ensimmäisten joukossa keikalla ja saatiin Johanna Emilian sinkku kotiin (meidät tuntevat tietävät, että me ollaan AINA kaikkialla ajoissa.. Kiva, että siitä välillä palkitaankin). 

Tämä päivä on kulunut blogihommissa. Päästiin porukalla katsastamaan tulevia asuntomessuja ja vähän nauttimaan toistemme seurasta ja pienestä purtavasta. Niistä jutuista enemmän sitten joku toinen päivä. Nyt, hyvää viikonloppua <3

Ruut

4 kommenttia:

 1. Mä kans tässä tänään pohdin oikeen tätä väsymystäni, et mikä on, kun loman tavallaan piti alkaa niin mä oon niin väsynyt nukun istualtani, ihan hirvee olo! Vai stressikö tässä nyt purkautuu? Vai stressaanko jo sitä, et pitäs alkaa lukemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä tätä tietää? Toivottavasti se joko väsyttävä juttu alkaa hiljalleen hellittämään :)

   Poista
 2. Et ole ainoa joka on aivan hirveän puhki. Ehkä sitä tekee enemmän ja enemmän kun on valoisaa ja kiva ilma että se lepääminen unohtuu. Itse siis taas kipeä ja pakkolepoa. Muista sinäkin levätä! Kohta on loma :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, jospa ne taudit tästä taas häviäis, kun kesä alkaa!! Täälläkin niistetään, joten voi olla että sekin tekee olon vähän vähemmän energiseksi. Lomaa odotellessa!!!

   Poista