torstai 15. toukokuuta 2014

Vielä yksi jaksoVälillä (aika usein) on mukava lukea kirjaa tai katsella hyviä sarjoja. Aina ei jaksa edes aukaista tietokonetta. Löysin kirjastosta uusimman Bridget Jonesin, joka on tietenkin vain viikon laina-ajalla taas, joten tässähän ne illat sitten kuluu tai kuluisi, jos olisi aikaa istahtaa hetkeksi. Muutaman sivun tuota kirjaa luettani en tosin ole ihan varma, että tykkäänkö sittenkään. Hauska on, mutta aiemmat taisivat olla hauskempia. Voiko kirjan lopettaa kesken? Itse teen välillä niin. Rakkauden anatomian viides tuotantokausi taas on oikein mukavaa hömppää arki-iltoihin! Nyt kun asunto on siivottu ja muutkin tärkeät hommat hoidettu on vielä hetki aikaa huilahtaa ennen unta. Yksi jakso (miksi se on aina niin vaikea lopettaa yhteen jaksoon?) ja sitten nukkumaan ;)

Ruut

6 kommenttia:

 1. Itse olen tullut siihen tulokseen, että maailmassa on niin paljon hyviä kirjoja, ettei aikaa kannata tuhlata "huonoihin" teoksiin. Minulta jää helposti kirja kesken, jos se ei riittävän aikaisin tempaise mukaansa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja on se vaan niin, että hyvä kirja oikein pakottaa jatkamaan lukemista!! :)

   Poista
 2. Itse harrastan myös tuota "Tietokone kiinni illaksi" -metodia ja keskityn mieluummin välillä hyvään tv-sarjaan tai kirjaan. Netissä kun saa oikeasti tuhottua aikaa ihan käsittämättömästi - ja monesti ihan päämäärättömään surffailuun. Ja Jenin kanssa olen samaa mieltä siinä, että elämässä on liian vähän aikaa huonoille tai keskinkertaisille kirjoille, kun niitä hyviäkin on pilvin pimein :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen kyllä miettinyt myös sitä, että olen tavallaan onnekas, kun en istu tietokoneella työssäni lähes yhtään, joten iltaisin muutama tunti istuen on erittäin sallittua :) Välillä aikoja kuluu tietokoneella, mutta välillä kaikessa muussa ja on se kiva jos pystyy illalla hyvissä ajoin sulkemaan koneen!

   Poista
 3. En tykännyt myöskään tosta kirjasta, että takas kirjastoon vaan jos ei inspaa. Mulla on monta puoliksi luettua kirjaa kun niitä nyt on vaan niin paljon ettei jaksa keskittyä huonoihin haha.

  Mä en voi koskaan katsoa vain "yhden" jakson.. Ei ei ei kyllä kaikki on katsottava loppuun asti. Sen takia aloitankin vain viikonloppuisin kivoja sarjoja DVD:ltä :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jatkoin tuota kirjaa ja oon saanu sen kohta loppuun :) Parani loppua kohden huomattavasti, mutta en tiiä suosittelisinko silti.. Kivat sarjat on kyllä koukuttavia!

   Poista