maanantai 15. kesäkuuta 2015

hetki sohvallaViiime viikko oli yllättävän täynnä ohjelmaa. Alunperinhän olin varautunut siihen, että poden hammasta koko loppuviikon ja en ollut sopinut mitään sen suurempia juttuja. No, potea ei tarvinnut, joten viikko täyttyi yllättävän äkkiä kaikesta mukavasta. Viikonlopuksi lähdinkin sitten ajelemaan tuonne vähän pohjoisemmaksi vanhempieni luokse. Lauantaina kokoonnuttiin lapsuudenystävieni kanssa katsomaan yhdessä häitä. Kilisteltiin ja nautittiin mansikoista ja vaahtokarkeista ja vähän ihailtiin myös yhden ystäväni vauvaa. On aina yhtä mukava tavata ystäviä, jotka on tuntenut lähes koko elämänsä. Vaikka ei kovin usein enää nähdä, on ystävyys silti säilynyt ja se on ihanaa se.

Juhannusviikko on alkanut kotihommissa ja olen pitkästä aikaa nauttinut siitä, että saan vaan olla ja siivota. Nyt talon ollessa siisti on aika istahtaa sohvalle.

Joko siellä on juhannuksen suunnitelmat selvillä? Itse en tiedä vielä yhtään, että mitä tekisin. Aiemmat juhannukset ovat kuluneet ystäväni mökillä, mutta mökkiä ei enää ole joten jotain muuta on keksittävä.

Näihin ajatuksiin ja tunnelmiin, oikein mukavaa alkanutta viikkoa!

Ruut


8 kommenttia:

 1. Ei oo selvillä täälläkään suunnitelmat... mökkiä tai kotia varmaan kuitenkin :) Rauhalliset, kauniit kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan meni nopeasti se juhannus ja kummasti tulikin suunnitelmia joka päivälle :) Toivottavasti myös siellä on ollut mukavaa!

   Poista
 2. Kauniita tyynyjä sinulla! Itse vaihtelen ja keräilen tyynynpäällisiä ehkä liikaakin. Hyvää tulevaa Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse vaihdoin tuohon sohvaan tyynyt juuri nyt ensimmäistä kertaa, muuten tyynyjen paikka kyllä tässä talossa vaihtuu todella usein :)

   Poista
 3. Voi, tuolle sohvalle kun pääsisi! :) No, toivottavasti pian ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä se odottaa sua, ainakin vielä hetken ;)

   Poista
 4. Ihana tunnelma! Onneksi et joutunut potemaan pitkään!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en. Tosin kyllä senkin kai olisi sitten kumminkin kestänyt ;)

   Poista