sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

JuhannusterveisetKun on paljon kivoja juttuja kuluvat päivät vauhdilla ja tuntuu, että siitä on taas vierähtänyt jo aika pitkä aika, että tänne blogin pariin ehdin. Kädessä on ollut sateenvarjo, joten kamera on saanut aika usein jäädä kotiin. Tässä kumminkin muutama puhelimella otettu kuva nyt juhannukselta. Ei se laatu vaan se tunnelma, vai mitä :)

Parina päivänä grillailtiin ystävien kanssa ja saatiin aika hyvin mahat täyteen grilliruokaa ja herkkuja, pienen reissun tein tuonne Jyväskylän ulkopuolelle ja vähän olen myös tässä kotona oleillut. Tänään täytän vuosia ja eilen leivoin Marianne-juustokakun, jota odotettiin kovasti ;) Kakku ja synttärit kun ovat joissakin piireissä aika kova juttu.. Ihana A oli tehnyt hienon kortin tätille ja kortissa luvatiin, että saan poimia heidän pihastaan pioneja heti kun ne kasvavat. Ihana yllätys <3

Mukava juhannus alkaa olla takana ja kesä saa jatkua. Täällä eletäänkin aika jänniä aikoja. Laitoin nimittäin oman asuntoni myyntiin ja aika innoissani odotan tulevia juttuja.. Toivottavasti myös teillä on ollut kivaa!

Ruut4 kommenttia:

 1. Sielläpä tapahtuu! Sylin täydeltä onnea Ruut! Ja todella on mukavat tunnelmat kuvissa <3

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea!! Onpas sulla suuria muutoksia edessäpäin! Jään seuraamaan minne sun tie vie seuraavaksi :-) Ja miten seuraava koti sisustetaan tietenkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Jos hyvin käy niin edessä saattaa olla isotkin remppajutut ;) Niitä kannattaa odottaa ;)

   Poista