tiistai 9. kesäkuuta 2015

Huh, mikä alkuviikko.


Tässä kuva, joka kertoo hyvin alkuviikon tunnelmista ;) Eilisen päivän vietin lähes kokonaan Terveystalolla ja tänään poistettiin viisaudenhammas. Eilinen kyllä oli ihan mukava päivä kaikesta huolimatta, mutta tänään olin valmis karkaamaan hammaslääkäristä ja hetken jo ajattelin, että pyörryn, kun siinä odottelin omaa aikaani :) Onnekseni lääkäri oli erittäin mukava ja jos minulla ei olisi ollut suu täynnä hänen sormiaan ja muita välineitä olisin nauranut ääneen hänen jutuilleen. Miksihän he aina ensiksi pistävät sormet suuhun ja sitten kyselevät kesäsuunnitelmista yms? Eihän tuo touhu kovin mukavaa ollut, mutta jotenkin koko homma hoitui todella nopeasti ja kivuttomasti. Toivotaan, että se enteilee hyvää myös paranemisen suhteen..

On tähän viikkon mahtunut jo hurjan monta mukavaakin asiaa. Eilen olin lounastreffeillä ystävän kanssa ja tänään aamupalalla toisen luona. Lisäksi ollaan päästy siskon kanssa kaksin käymään kaupassa ja otettu aurinkoa lasten kanssa.

Nyt on vähäksi aikaa pakolliset menot hoidettu ja voin keskittyä ihan muihin juttuihin ja niitä onkin tiedossa aika monta. Tätä hetkeä on odotettu! :)

Toivottavasti teillä on ollut kiva alkuviikko.

Ruut


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti