tiistai 2. kesäkuuta 2015

Tule hyvä kesä

Kesäkuu. Kesä.

Kesä on parhaimmillaan sitä, kun päivillä ei ole väliä. Tiistai voi olla aivan yhtä mukava kuten vaikka lauantai. Hyviä tapaamisia, pieniä reissuja, oleilua ilman kiireen tuntua, luonnossa kuljeksimista, järvessä polskimista, pitkään valvottuja öitä, auringonnousun ihailua ja paljon paljon muuta..

Tämä kesä on hyvin erilanen kuin aikaisemmat kesäni. Koko kesä "vapaana". Miten sitten osaisi nauttia näistä päivistä? Yhä uudelleen herään aamuisin pienessä paniikissa ja mietin, mihin tänään pitäisi ehtiä ja mitä pitäisi muistaa tehdä tai iltaisin ajattelen pienellä jännityksellä sitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Jotkut ovatkin kyselleet omaa terveyttäni ja voin rehellisesti sanoa, että terveempiäkin päiviä on nähty, mutta jotenkin silti tästä hiljalleen ollaan kai selviämässä. Isoja päätöksiä on vielä tehtävä ja kipuja ja lääkäreitä jaksettava oli sitten kesä tai ei, mutta silti hieman viisaampana kaiken suhteen. Jotkut asiat vaativat aikaa ja joihinkin asioihin on kyettävä suhtautumaan uudella tavalla. Sairasloma jatkuu. On kieltämättä hieman outoa siirtyä kesään ihan ilman sitä tunnetta, että nyt ollaan lomalla (ja se taas tästä asiasta). 

Kaikesta huolimatta se kesä nyt alkoi ja aika hienosti alkoikin. Eilinen meni lähes kokonaan ystävien kanssa. Aamulla hiekkalaatikon avajaisissa (voitte vaan kuvitella millaiset juhlat ne olivat), päivällä ystävän kanssa teekupposen ääressä jutellen ja illalla Tiian luona piknikillä olohuoneessa. Ei siis väliä tuleeko taivaalta vettä vai paistaako aurinko, koska se on kesä nyt ;) Toki ihan kiva olisi, että se aurinko aika usein sieltä näkyisi..

Oikein ihanaa alkanutta kesäkuuta ihan jokaiselle olitte sitten töissä, lomilla tai muuten vaan vapailla. Toivottavasti tästä kesästä tulee hyvä kesä!

Nyt kun aamupala on nautittu juuri (klo 11) ja toinen kahvikuppi puolillaan on aika suunnata askeleet kohti kauppaa ja valmistautua illan grillijuhliin ystävien kanssa. Tiedossa on luultavasti hyvinkin herkullinen ilta!

Kuvassa oleva ihana ja itselleni tärkeä Johanna Lehtisen Hope- kortti, vanha puinen kalenteri ja säilytyslaatikko Luhta

Ruut
8 kommenttia:

 1. Täällä viileä tuuli vaivaa, odotan hulluna lämpöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin tuuli on kyllä ollut paikoin lähes jäätävä, mutta auringon paistaessa lämmintä on riittänyt :)

   Poista
 2. Ihana kirjoitus, kiitos tästä! Itse toivon löytäväni tuon saman positiivisen ajattelun ennen kesälomaani, sekin kun tulee nähtävästi kulumaan kipujen ja särkyjen kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ;) Elämä kipujen kanssa ei kyllä aina ole niin mukavaa, mitä se ulospäin saattaisi vaikuttaa, mutta kai se on niin, että kaikkeen tottuu.. Ihanaa kesää myös sinne!!

   Poista
 3. Ihania asioita toit esille! Juuri nuita asiota kesältä mä odotan ja just sitä kiireettömyyttä! Toivon sinulle hyvää vointia ja aurinkoisia päiviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kiireettömissä päivissä on vaan sitä jotain :)

   Poista
 4. Tästä tulee hyvä kesä! Saa nähä mitä kaikkea vielä keksitäänkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tulee ja sitä minäkin odotan. Kunhan saan noi pakolliset menot hoidettua niin sitten tehdään jotain :)

   Poista