torstai 25. kesäkuuta 2015

Kuulumisia


Niin siinä sitten kävi, että tämä koti vaihtoi hyvin nopeasti omistajaa ja täytyy sanoa, että joku saa aika ihanan kodin itselleen.

Yksi ystäväni kysyi minulta tällä viikolla, eikö ole yhtään haikea mieli jättää tätä kotia. Toisaalta on, mutta jo pidemmän aikaa olen tiennyt, että elämä tässä kodissa alkaa itselläni olla hiljalleen ohi ja on aika siirtyä eteenpäin. Jos siis kaikki menee hyvin ja aikautaulut täsmää on luvassa monia monia remppa- ja sisustusjuttuja. Voitte vaan kuvitella, että mielessä ei oikeastaan pyöri just nyt muut kun maalit, keittiöt, laatat jne.

Aika rauhallisesti olen kumminkin menossa eteenpäin ja asiat hoidan yhden kerrallaan ja tässä samalla yritän nauttia tästä kesästä. Ilmat nyt ei ihan parhaimpia ehkä ole olleet ulkoiluun, mutta sisähommiin ja muunlaiseen puuhasteluun just sopivat. Eilen oltiin tyttöjen kanssa syömässä ulkona ja vähän pelailemassa shuffleboardia (jos ette ole kokeilleet, suosittelen). Juhlitaan muutaman ystävän kanssa kaikki omia synttäreitämme näin kesällä ja aika monena vuonna ollaan yhdessä jotain mukavaa tehty. Ensi viikolle on onneksi tiedossa ihan vaan lomailua ja sitä odotan jo kovasti. Viikon verran ehdin huilata ja sen jälkeen alkaakin elämä muuttolaatikoiden keskellä, joten voi olla että blogin pariin ei ihan kovin usein seuraavien viikkojen aikana ehdi, mutta täällä blogimaailmassa taitaa muutenkin olla näin kesällä aika hiljaista. Tosin täytyy kyllä sanoa, että aika onnellinen olen teistä, jotka jaksatte usein blogia päivittää, koska toisten blogien lukemiseen tällaisena sateisena kesänä on aika paljon aikaa ;)

Nyt kumminkin mukavaa torstaita ja alkavaa viikonloppua!

Ruut

8 kommenttia:

 1. No jopas, se menikin tosiaan tosi nopeasti! Mutta hieno juttu sulle, nyt voit keskittyä uuteen projektiin täysillä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meni. 4 tunnissa!! Ensiksi vähän lomaa ja sitten täysillä uusia juttuja ;)

   Poista
 2. Mukavia kuulumisia siis! Innolla odotan tulevia remppajuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin, vaikka niissä aikamoinen homma onkin :)

   Poista
 3. Oho, kylläpä oli nopea projekti tuo myynti :O! Mutta toisaalta sinun asuntosi on kuitenkin aikalailla valmis ja viimestellysti laitettu, ettei ihmekään. Onnea uuteen alkuun ja remppajuttuja odotellaan myös täällä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja täytyy sanoa, että tiesin tämän nopeasti menevän, mutta en uskonut, että ihan heti kumminkaan..

   Poista