tiistai 23. kesäkuuta 2015

Syntymäpäivänä

Oma syntymäpäiväni sattui aika aurinkoiselle päivälle. Ihan kovin ihmeellisiä suunnitelmia ei näille synttäreille ollut, koska seuraaviin pyöreisiin vuosiinkin on aikaa vielä aika monta vuotta. Ainut toiveeni oli, että nautitaan päivästä yhdessä ja niin me tehtiin ;) Pieni kävelyretki lähikauppaan, jäätelöä terassilla yms.

Vieläkö te juhlitte syntymäpäiviänne näin aikuisena? Itse muistan ne lapsena pidetyt synttärit, kun kutsuttiin kaikki ystävät paikalle ja oli leikkejä, pelejä ja lahjapöytäkin. 18-vuotiaana ja siitä ylöspäin oli ihmeellistä aikaa, kun tuntui että joka kerta omana syntymäpäivänäni sattui jotain ikäviä asioita ja viimein sitä melkein pelkäsi, että mitä tänä vuonna tapahtuisi.. Kolmekymppiseni taas olivat mitä ihanimmat. Ystäväni veivät minut keilaamaan, syömään lempiravintolaani ja saatiin viettää aika ihana ilta yhdessä. Siitä eteenpäin ollaan taidettu käydä syömässä serkkuni ja siskoni kanssa ihan pienellä porukalla, koska meidän syntymäpäivät sattuvat olemaan aika lähekkäin.

Mutta nyt on taas yksi vuosi enemmän ikää ja siitä selvittiin sen kummemmin kriiseilemättä. Ainut kriisini taisi olla 29-vuotiaana, kun mietin, että se on viimeinen vuosi ennen 30 ;) Uskon, että tämä on hyvä ikä ja hyvin jännäähän tämä elämä nyt on, kun en voi varmaksi tietää, että missä edes syksyllä olen..

Eilen saatiin kuvat otettua omasta kodistani ja tuli heti hieman haikea olo. Nyt se on sitten totta, että tästä lähdetään jossain vaiheessa, ihmeellistä!

ja tuo Marianne-juustokakun ohje löytyy täältä. Itse tosin unohdin maitorahkan ja korvasin sen suklaalla, hyvää tuli niinkin ;) 

Mukavaa tiistaita ja alkanutta viikkoa <3

Ruut

14 kommenttia:

 1. Hyvää synttäripäivää :) täällä sataa kaatamalla vettä, auringosta ei tietoakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on onneksi illat olleet aika kivoja, mutta päivät hyvin hyvin sateisia..

   Poista
 2. Paljon onnea <3
  Kyllä sitä vähän tulee juhlittua omia synttäreitä. Ainakin sen kakun verran :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää synttäriä :) Terkkuja sateisesta Savosta :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia<3 Nyt en muista onnittelinko sua Facessa, niin laitanpa varulta tähän onnittelut eli suuresti onnea ihana Ruut<3 Tsemppiä asunnonmyyntiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi ja niinhän siinä kävi, että asunto myytiin muutamassa tunnissa :)

   Poista
 5. Onnea onnea ja vielä kerran onnea. Oikein ihanat syntymäpäivätunnelmat :D

  VastaaPoista