maanantai 3. elokuuta 2015

häitä, luontoa ja päivän asua.. kuvat otettu puhelimella.

En tiedä mistä voisin alkaa, mutta muutama päivä saaristossa oli just niin ihanaa kuin alunperin ajattelinkin. Lähdettiin tosiaan matkaan jo pari päivää ennen häitä. Matka oli pitkä ja lautta- ja laivamatkan jälkeen saareen saapuminen tuntui kyllä niin hyvältä. Siellä sitten häärittiin muutama päivä ja laitettiin hääpaikkaa kuntoon. Oltiin pitkin talvea morsiamen kanssa keräilty Pinterestiin salaista hääkansiota ja sieltä löytyvistä ihanista ideoista morsian oli valinnut mieleisensä ja kaikkialla oli niin kaunista!

Vihkiminen metsässä, täydellinen hääpaikka, oma rakas ystävä ja hänen onnensa, kauniita puheita, hyvää musiikkia, ihana aurinkoinen ilma, hyvä ruoka, pitkään yöhön jatkuvat tanssit kynttillöiden ja kuun valaistessa yötä, ystävien kanssa käytyjä yöllisiä keskusteluja, meri jne. En tiedä olisiko sitä muuta voinut edes häiltä toivoa.

Nyt kumminkin olen kotona ja vielä siellä ihan uudessa sellaisessa. Voi olla, että jo muutaman päivän sisällä jatkan matkaa, koska asuminen täällä on vielä vähän liian hankalaa näin väsyneelle ihmiselle, mutta tämän yön halusin täällä nukkua. Ehkä senkin takia, että viimein ymmärtäisin täällä asuvani :) Keskimmäinen kuva tuosta viereisestä rannasta, jonne siis vain muutama askel. Olo on aika onnellinen!

Mukavaa alkanutta viikkoa ja elokuuta. Onko elokuu vielä kesää vai joko se syksy voi alkaa? Itse kun olen aina ajatellut, että elokuu on jo ehdottomasti syksyä. Ilmojen puolesta kyllä aika kesäiseltä tuntuu, vaikka sitten oleilinkin aamun jo villatakissa ;)

Ruut

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. :) tosin nyt on taas ollut hyvinkin kesäistä!

   Poista
 2. Saaristossa oli varmaan ihanaa! Ihana kuva susta :)

  VastaaPoista
 3. Voi, mikä ihana ranta sinulle onkaan nyt lähellä <3 Mahtavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu täälläkin siitä iloitaan ja toivottavasti vielä sittenkin kun viimein sinne kunnolla muutan :)

   Poista