keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Tauluja ja tekstejäJo muutama taulu seinällä ja heti näyttää koti vähän enemmän omalta ja toki myös kodikkaammalta. Juuri maalattuihin seiniin ei viitsi kovin montaa turhaa reikää tehdä, joten taulujen kanssa on lähdetty aika varovasti liikkeelle. Ei sillä, että niitä muutenkaan ihan kamalasti tulisi, mutta vähän pitää miettiä millaista taulua mihinkin kaipaa.

Makuuhuoneessa lähes samat taulut kun edellisessäkin makkarissa. Sängynpäädyn puuttuessa jouduin vähän aikaa miettimään, että miten nuo tuonne seinään asettelisin. Tosin miettiminen oli lähinnä sitä, että laitoin taulut sängylle ja katsoin, että näyttääpä ihan kivalta ja naputtelin seinään nauloja suunnilleen oikeille paikoille. Ajatuksena oli se, että kollaasissa ei kaiken pidä olla ihan niin justiinsa suorassa, joten tämä homma oli hyvinkin nopea ;)

Mitäs siellä ollaan mieltä siitä, että suurin osa näistäkin tauluista on vaan erilaisia tekstejä? Voiko tekstejä olla koskaan liikaa? Taas yksi päivä huomasin, että tästä kodista niitä löytyy aika monta, mutta jotenkin vaan tykkään niistä ja ne miellyttävät omaa silmääni.

Tästä on hyvä jatkaa tätä sisustamista. Tämähän se on aina se remontin mukavin vaihe ;)

Mukavaa keskiviikkoa sinne teille!

Ruut

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. :) kovin montaa kotia tuskin enää löytyy, missä ei tekstejä olisi.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää taulukollaasi. Syksy tuo mukanaan vaihtelun tarpeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kun nyt saisi ensiksi kaikki taulut seinälle, niin sitten voisi alkaa niiden paikkoja vaihtelemaan ;)

   Poista