tiistai 15. syyskuuta 2015

Paperipussia ja harrastuksia..Kiitos edelliseen postaukseen tulleista kommenteista. Ne lämmitti mieltä <3 Uusi koti tuntuu jo hyvinkin kotoisalta, mitä se oikeastaan tuntui jo ihan ensi hetkestä lähtien. Tää tais olla rakkautta ensi silmäyksellä ;) Muistan kun tulin asuntonäytöstä ja totesin vain, että se oli kyllä tosi kiva. Te jotka tunnette minut tiedätte, että tuollainen kommentti tarkoittaa jo aikamoista ihastusta. Meidän perheessä kun adjektiivit ja niiden käyttö tais mennä kaikki suoraan siskolle ja olen aika usein saanut kuulla, että minusta ei saa hyvin selville tykkäänkö jostain vai en. Kerron kyllä jos tykkään, vaikka sitten vaan yhdellä sanalla ;)

.. ja sitten ihan muihin juttuihin. Pianon vieressä on mun uusi paperipussi. Kauan mietin, että minne pussin sijoittaisin ja mitä sinne laittaisin. Vaihtoehtoja kun oli aika monta. Pussi on hyvin tilava ja kätkee sisäänsä aikamoisen määrän tavaraa. Ongelma oli ratkaistu, kun sain aika tarkat ohjeet seuraavan puolen vuoden liikkumiseen. Kotijumppa on just nyt se tärkein juttu. Nyt on jumppavälineet lähellä minua ja kumminkin piilossa silloin kun täällä ei jumppailla (eli lähes aina).

Nyt kun vain saisin itseni jumppaamaan. Harrastuksia kaipaan ja niitä on kiva olla, etenkin tällaisia kuntoa edistäviä. Kovin hankalaa on aloittaa kaikki lähes alusta ja muistaa kuunnella omaa kehoaan siinä samalla, kun mieli tekisi ihan kunnolla salille/lenkille hikoilemaan.

Mun harrastukset on tänä syksynä lähes ainoastaan tämä jumppailu ja sauvakävely, kun uudessa kotikunnassani näitä lenkkipolkuja on ihan jo kotioven vieressä. Saksan olisin taas halunnut aloittaa, mutta valitettavasti ryhmä kerkes tulla täyteen, kun tajusin liian myöhään, että syksy alkoi jo. 

Mites teidän syksy, joko siellä liikutaan ja harrastetaan jotain?

Ruut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti