maanantai 28. syyskuuta 2015

Liebster Award- haaste
.. kuvituksena vielä muutama kuva Wienistä.

Sain AveKatriina-blogin Avelta haasteen. Kiitos Ave haasteesta. Teille lukijoille tiedoks, että käykää kurkkaamassa Aven blogia. Minulla on ollut ilo tuntea tämä nainen jo joitakin vuosia ja rehellisesti voin sanoa, että on kyllä yksi ystävällisimmistä ja iloisimmista ihmisistä, joita oon koskaan tavannut. Ihana nainen!

"Liebster Awardin idea on uusien ja tuoreiden blogien löytäminen ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster Award annetaan bloggaajalta bloggaajalle."

Haasteen ideana on vastata haastajan antamaan 11 kysymykseen, keksiä sitten omat 11 kysymystä ja laittaa tämä haaste eteenpäin 11 bloggaajalle. Haasteen ideana tuoda esiin eritoten pienempiä, ei vielä niin tunnettuja blogeja, joilla on alle 200 lukijaa.

Tässä siis vielä kertauksena säännöt:

 1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
 2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
 3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
 4. Keksi 11 uutta kysymystä nimitetyille.Ihan en koe itseäni enää aloittelevaksi bloggaajaksi. Blogivuosia kun takana on jo muutamia. Kirjautuneita lukijoita ei kyllä ihan kovin montaa. Välillä mietin, että mistä se johtuu? Blogin tasosta? Kirjoittajan aktiivisuudesta? Syitä voi olla monia. Toki haluaisin bloggaajana kehittyä ja varmasti olenkin kehittynyt tässä vuosien mittaan. Vielä edelleen tuntuu, että haen blogin suuntaa ja sitä, miten haluan kirjoittaa tai millainen haluan blogin olevan. Hissukseen mennään ja toistaiseksi edelleen hyvinkin harrastellen. Kyllähän se välillä harmittaa, että eikö tätä hommaa sitten kumminkaan oikein osaa niin hyvin kun haluaisi ja sitten taas mietin, että lähtötilanteesta on tultu eteenpäin jo huima harppaus. Ihan alunperin en olisi osannut uskoa, että joskus jonkun portaalin alla kirjoittelisin tai että tätä joku oikeasti lukisi :) Ja mites tää blogin nimi sitten? Miks en keksiny mitään lyhyttä ja ytimekästä nimeä silloin alussa!?

No, näillä mennään ja ihan hirmu iso kiitos, että osa teistä on jaksanu olla alusta saakka mukana <3 <3

Nyt sit takaisin siihen haasteeseen..

1. Mitä kuuluu? :)

Just nyt kuuluu hyvää. Aamu on alkanu rauhallisesti. Kahvit on juotu ja laskut maksettu, voiko sitä muuta näin aikuisena aamulta toivoa ;) 

2. Milloin ja mistä syystä aloit bloggaamaan?

Se oli muutama vuosi sitten. Olin jo kauan miettiny omaa blogia ja erityisesti sisustuspainotteista. Sisustusjutut kun kiinnosti kovasti. Siskoni piti vielä tuolloin omaa blogiaan, joten sitä kautta sain vähän rohkeutta ja innostusta asiaan myös. 

3. Mikä on mielipuuhaasi vapaa-ajalla?

Varmasti ystävät ja heidän kanssaan oleilu. 

4. Jos voisit tavata kenet tahansa (elävän tai kuolleen henkilön), kuka se olisi?

Just nyt haluaisin tavata niitä elossa olevia ja vähän kauempana asuvia ystäviäni, joita on välillä ihan tosi kova ikävä. 

5. Keräiletkö jotain? Mitä?

Marimekon astioita ;) tai en nyt välttämättä keräile, mutta jos jotain tulee hankittua niin varmasti just niitä. Kyllä tänne vielä muutama ihana kuppi ja lautanen mahtuu :)

6. Millainen olisi unelmien syyspäivä?

Raikas, mutta viileä ilma. Aurinkoa ja ehkä retki hyvässä seurassa johonkin metsään. 

7. Mikä inspiroi sinua tällä hetkellä bloggaamaan?

Vuorovaikutus muiden bloggaajien kanssa on varmasti yks parhaimmista asioista. Täällä blogimaailmassa on saanu tavata aika ihania ihmisiä. Toisaalta nyt on myös ihana bloggailla just niistä itselleen tärkeistä sisustusjutuista, kun uusi koti on vihdoin valmis. 

8. Mikä on lempikirjasi?

En osaa nimetä yhtä hyvää. Lukuharrastus on taas jotenkin jäänyt ja se pitäisi ehdottomasti aloittaa uudestaan. 

9. Jos voisit matkustaa mihin vain, niin minne suuntaisit?

Ehkä johonkin lämpimään. Keväällä tämä tosin saattaa toteutua. Just nyt en haluais mihinkään, kun oon vihdoin asettunu kotiin. Tulevaisuudessa olis kyllä kiva päästä vaikka mihin. Esim. Lontoo, Tanska, Ranska ja Saksa vois olla tällä budjetilla sellasia mahdollisia vaihtoehtoja. Tykkään matkustaa, mutta en haaveile matkoilta kovin suuria ja mulle riittää pienikin matka, kunhan se on matka :) 

10. Mitä ruokaa teillä syödään eniten?

Kanaa.  

11. Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? 

Toivottavasti olisin työelämässä, muuta en taida uskaltaa edes ajatella. 

Toivottavasti jaksoitte lukea tänne saakka ;) Äkkiseltään en keksi ketään, jolla tää haaste ei olis ollu, mutta näihin kysymyksiin oli niin kiva vastata, että sinä jolla on aikaa ja halua tehdä tämä, niin käytä näitä samoja kysymyksiä :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ruut4 kommenttia:

 1. Minä taas pidän blogisi nimestä! :) Ja kiva, kun jaksat kirjoitella, postauksiasi on aina ilo lukea, vaikka tulee kommentoitua ihan liian vähän... Mukavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään taitaa muutenkin kommentointi olla hieman aikaista hiljaisempaa ja niin usein itsekin vain keskittyy lukemaan, vaikka just kommentit on niitä niin kovin tärkeitä! Kiitos kauniista sanoista muutenkin <3

   Poista
 2. Oi ihana Ruut! <3 Olet upea nainen ja blogiasi on aina ilo lukea! :) Ihanaa alkanutta viikkoa sulle!

  VastaaPoista