sunnuntai 27. syyskuuta 2015

SyntymäpäivilläViikonloppu on vierähtänyt juhlissa. Tänä viikonloppuna vähän erilaisissa sellaisissa. Perjantaina menin siskon luokse auttamaan valmisteluissa ja eilen juhlittiin (syötiin). Mukavaa oli.

Teemasynttärit tuntuvat olevan aika monelle lapselle mieleen ja nykyään näkee monenlaista teemaa ja ihan mielettömän hienoja kakkuja yms. Toisaalta teeman keksiminen myös helpottaa juhlien järjestelyä. Tämä Halloween- teema oli A:n oma toive. Pieni mies kun tykkää kummituksista yms, tosin vain kilteistä sellaisista ;) ja tähän aikaan vuodesta teema olikin helppo toteuttaa. Koristeita kun löytyy lähes joka kaupasta ja hyvinkin edullisesti. Kakun teki ystäväni, joka tekikin todella hyvää työtä! Hieno kakku ja vielä hyvältä maistuva! :) Onni on taitavat ystävät!

Lapset ja osa aikuisista olivat myös pukeutuneita ja hienoja asuja ihailtiin pitkin iltapäivää. Itse Ninja-Kobra ja pikku-Tiikeri nauttivat juhlistaan, samoin myös tämä täti. Näitä juhlia on kiva muistella vielä pitkään <3


Ruut

10 kommenttia:

 1. Voi mitkä juhlat ja tuo pikku tiikeri, niin suloinen! Hauska idea tarjota hodareita juhlissa, enpäs ole koskaan ajatellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterestistä löyty idea tuollasista sormi-hodareista, joita juhlakalu sitten halus, mutta lopulta ei uskaltanu ite syödä niitä, tais edelleen pelätä, että ne jonkun sormia on :) ja tiikeri oli kyllä ihan tosi söpönä ja hyvin ihmeissään :)

   Poista
 2. Vähänkös kivannäköiset synttärit:)!!! Hauska teema!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa oli ja teema oli kyllä kans mukava ja saatiin hyvin laitettua se tuollaseks vähän jännittäväks, mutta ei yhtään pelottavaks :)

   Poista
 3. Onpas kivat ideat! Meillä jo odotellaan halloween-juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että nämäkin koristeet säilyvät vielä monta vuotta ja niitä voi aina hyödyntää halloween jutuissa :)

   Poista
 4. Oi onpa olleet söpöt juhlat! Tästähän saa ideoita omiinkin Halloween-bileisiin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sormi-hodarit ja seitit lattiassa uppos ainakin muhun ;)

   Poista
 5. Onpa ollut hurjat mutta myös söpöt synttärit! :)
  Miten nuo sormet alias nakit on tehty? :) upeita!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, kiitos kommentista ja anteeks kun vastaaminen vähän kesti!! En oo tosissaan aukassu koko blogia niin moneen päivään.. Nuo nakit on tehty ihan vaan veitsellä. Siitä vaan nakin päästä liuska pois, että näyttää kynneltä ja sit viiltoja ;)

   Poista