keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Pientä luksustaKaksi viikkoa hotellielämää. Ensin Itävallassa, jonka jälkeen toinen viikko Suomessa. Hotelliaamiasia, pehmeitä pyyhkeitä ja tyynyjä ja se, että joku petaa sängyn ja siivoaa sotkut. Luksusta hetken aikaa. Paluu arkeen tarkoitti aamukahveja kertakäyttömukeista, remppavälineitä ympäri asuntoa ja jäätävää kylmyyttä pattereiden ollessa pois päältä. Oma koti on silti se paras paikka ja aika ihanaa oli tänä aamuna juoda aamukahvi ihan oikeasta mukista. Nyt minunkin keittiössä on hana ja tänään saan vielä tiskikoneen paikoilleen. Keittiökuvia tulossa pian.

Mutta miten saada pala luksusta myös tänne omaan kotiin/arkeen? Itselleni niitä voisivat olla kauniit petivaatteet, muhkeat tyynyt (joita on paljon), aamun lehti kahvia hörppiessä, sauna ja pienet hemmotteluhetket kynsiä lakkaillen tai muuten vaan itseään hoitaen. Niiden ei tarvitse olla kovin suuria, eikä edes kalliita asioita. Riittää, että mieli lepää hetken.

Ja täällä ei siis ihan noin seesteisiä olla ja tuohon mielen lepäämiseen päästään nykyään kovin harvoin, mutta ajatuksena se kuulostaisi oikein mukavalta.

Mukavaa ja ehkä hieman seesteisempää keskiviikkoa teille muille :)

Ruut

2 kommenttia:

  1. Hotellissa olo on vaan niin ihanaa, ne aamiaiset ja se että siivoamiset sun muut hoitaa joku muu, voi vaan köllötellä <3

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista