perjantai 25. syyskuuta 2015

Aikaa on
Kun on pitkään poissa työelämästä ja viikolla ainoat pakolliset asiat ovat ne lukuisat lääkärikäynnit on välillä hyvin vaikeaa keskittyä elämään hetkessä tai edes nauttia niistä pienistä ihanista asioista tässä uudenlaisessa arjessa. Ajatukset kun tuppaavat olemaan täynnä niitä vähän isompia juttuja. Joskus jopa tämä blogi tuntuu jotenkin ihan liian pinnalliselta omiin ajatuksiin nähden, mutta kuka tätä enää lukis, jos alkaisin kaikkia tuntojani kirjoittamaan ;)

Niitä ihania juttuja, onhan niitä. Just nyt parasta on aika.

Mulla on aikaa ystäville ja jostain niitä aina tänne kauaskin tupsahtaa. On aikaa keskittyä siihen hetkeen ja nauttia toisen läsnäolosta. (Kiitos kukista rakas A <3) 

On aikaa poltella kynttilöitä, istua kotona, neuloa kaulaliinaa (villasukat oli liian hankalia!).

On aikaa kokkailla, syödä rauhassa ja nauttia välipaloja ;) (Suosittelen maistamaan Omar-jätskiä, jos tykkää niistä karkeista). 

Aamusin on aikaa heräillä rauhassa ja on aikaa ottaa päiväunia tai katsella koneelta Netflixiä sängyssä. 

Aikaa, sitähän jokainen tuntuu aina kaipaavan ja sitten kun sitä on niin miten siitä muistaisi nauttia? Tää oli ehkä samalla mulle tällanen muistutus tänne, että nauti nainen nauti. Varmasti taas joskus tulee päivä, kun elämä on taas hieman kiireisempää :) No, nyt on taas viikonloppu aluillaan ja monilla teilläkin on aikaa tehdä niitä muita kuin työjuttuja, joten nauttikaa tekin <3 Ihanaa viikonloppua jokaiselle!

Ruut

14 kommenttia:

 1. Minä itse olen pitkällä sairaslomalla ja täytyy myöntää että alun hankaluuksien jälkeen arvostan kans nyt sitä että on aikaa :)

  Täällä myös kynttilät palaa, tee tuoksuu ja minulla on aikaa leipoa!

  Se tuntuu ihan luksukselta! Ennen en jaksanut kauheasti leipoa esim leipiä, mutta nyt sämpylätaikina nousee vähän väliä ;) Ja ihanaa kun on aikaa ruuan laittoon. Ei aina tarvitse tehdä, jotain helppoa ja nopeaa.

  Nyt pitää nauttia, sillä kyllä tämäkin joskus loppuu ;)
  Hyvää syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvinkin tutulta! Samoin yritetään täällä nauttia, koska toivottavasti tämä oikeasti joku päivä loppuu, ehkä silloin osaa taas arvostaa uudella tavalla sitä kiireistä arkeakin. Alku tässä itsellenikin hankalinta oli ja toisaalta nyt taas tämä syksy, kun muut palasivat lomiltaan töihin ja kouluihin..

   Poista
 2. Ihana postaus! Kivaa viikonloppua sinullekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu <3 Ihanaa viikonloppua myös sinne. Täällä onkin juhlittu ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ihan kovin leppoisaa ei ole vielä ollut, mutta kiitos ;) <3 <3 oot ollu mielessä!!

   Poista
 4. Hei! Sinulle on blogissani haaste. :)
  http://avekatriina.blogspot.fi/2015/09/liebster-award-ja-blogikuulumisia.html

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 5. Aika on niin arvokas asia että sitä kannattaa tosiaan vaalia kun sitä on! Minua monesti harmittaa että olisi sitä ja sitä voinut tehdä ja sitäkin ystävää nähdä enemmän jos päivässä olisi pari tuntia lisää aikaa... Nauti sinä nyt siitä kun voit tehdä juuri niitä asioita mitä on jäänyt ehkä "rästiin", kyllä sekin aika vielä koittaa kun muistelet tätä aikaa hymyillen.

  P.S. Omar jätksi?? Haluan !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta ja siks just yritänkin nauttia! Ja joo, tänne on tullu uusia herkkujätskejä! Tuo on niin hyvää!!!!

   Poista