torstai 8. lokakuuta 2015

Syksyjuttuja
 
Tiedättekö, mua melkein jännitti avata tätä konetta, että onkohan täällä enää kukaan mua odottamassa. Vaikka viimeisestä postauksesta taitaa olla vain viikko, niin jotenkin se on tuntunu ihan todella pitkältä ajalta. Ei sillä, että tässä olis kamalasti tapahtunu mitään ihmeellistä.

Täällä kumminkin ollaan ihan äärettömän väsyneitä ja keskitytty lähinnä oleiluun. Niinä hetkinä, kun olen kotona ollut olen lähinnä tuijotellut telkkaria tai lukenut kirjaa tai sitten vaan siivonnut ja kokkaillut. Mietin, että mitäs muuta tässä viikon aikana tapahtui.. Olin vauvakutsuilla, kattomassa Hunkseja (iik), olen käynyt kahvilassa ja kahvitellut ystävien kanssa täällä tai jonkun luona, olen puistoillut ja ulkoillut muuten vaan ja eilen kokoonnuttiin "käsityöpiirimme" kanssa tekemään betonitöitä. Itse työstä lisää joku päivä, jos siitä tulee sellainen toimiva juttu (tein nimittäin betonivalaisimen). Eli touhua on riittänyt.

Tänään sain tänne pieniä apulaisia ja tehtiin yhdessä pihahommia ja siinä välissä leikittiin supersankarileikkejä ;) Nyt voi talvi tulla, kun on sipulitkin oikealla tavalla maassa ja ylimääräiset puut ja pensaat täältä saatu raivattua. Ihan oudolta tuntuu vieläkin, että mulla on piha.

Talvi alkaa saapua myös vaatekaappiin. Äsken kävin hakemassa varastosta talvivaatteita ja eilen olin pihalla kevyessä untuvatakissa, eikä tullut yhtään liian kuuma.

Eli tällasta tänne. Nämä syksyiset kuvat kertokoon enemmän.

Ruut

2 kommenttia: