torstai 15. lokakuuta 2015

Elämää ja mattojuttujaSuunniteltu rauhallinen viikko vaihtuikin vähiin yöuniin ja kaikkea muuta kuin rauhalliseen seuraan. Oli ehkä yksi parhaista päätöksistä maanantaina suunnata auto kohti vanhempiemme kotia ja ihan vaan nauttimaan oman perheen seurasta. Nyt kun vielä arkena pystyy tällaisia lyhyitäkin reissuja tekemään on se mahdollisuus käytettävä. Kaksi yötä ja takuuvarmaa seuraa aamusta iltaan. Eipä me paljon muuta ehditty kuin ulkoilla ja leikkiä, mutta en oikeastaan muuta kaivannutkaan.

Nyt taas kotona ja heti tuli kaikki sisustusjutut mieleen. Täällä on edelleenkin pieni matto-ongelma. Keittiöön en ole etsinnöistäni huolimatta uutta mattoa löytänyt. Nyt paikalla oleva musta matto on kiva, mutta imee itseensä kaikki murut ja roskat. Ei siis yhtään käytännöllinen. Mietin vain, että olisiko valkoisessa sama ongelma? Miten löytää matto, joka sopii tuohon koivutapettiin ilman, että kokonaisuus näyttää liian rauhattomalta?

Jos toisessa huoneessa on ongelmaa on onneksi talon toinen huone tämän asian suhteen ratkaistu omasta mielestäni täydellisellä matolla. Tämän House Doctorin maton ostin jo heti kun tiesin, että tänne joku päivä muutan. Mattoa olin jo muutaman kerran ihaillut ystäväni kotona ja siihen täysin ihastunut. Sopivan kevyt kantaa ja mielestäni todella kaunis! Edelleenkin sitä ihailen lähes päivittäin.

.. mutta nyt takaisin varastoon etsimään imuria kaikkien laatikoiden alta. Huomenna saan kotini täyteen ystäviäni. Tuparipäivä tuntui joskus kesällä lähes mahdottomalta ajatukselta, mutta nyt se on vihdoin totta :)

Ja teille, jotka kauhistelette mun hiuksia niin täälläkin on asia huomioitu ;) Tuon kuvan kun näin niin tuli aika kiire varata kampaamoaikaa. Miten tuo juurikasvu aina pääsee yllättämään? 

Mukavaa torstaita sinne!

Ruut4 kommenttia:

 1. Tuo house doctorin matto on ihana. Mä ostin itselle sen pienen version mintunmustaa -blogin Siljalta ja tekee kyllä mieli ostaa ihan kunnon kokoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin ihana matto, että tuskin siihen heti kyllästyy!! Pienenä olis varmaan kans kiva!!

   Poista
 2. Mäkin himoitsen tuota House Doctorin mattoa :) Mies ei vaan ole oikein vielä lämmennyt... Painostus jatkukoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä taktiikka ;) Tää matto on nimittäin kaiken painostuksen arvoinen :)

   Poista