perjantai 23. lokakuuta 2015

Tuparit meikkien keskellä
Kerroinkin, että pidin viime perjantaina pienet tuparit ystävien kesken. Ihan kaikki eivät paikalle päässeet, mutta aika moni kumminkin. Koko iltana en ottanut yhtään kuvaa ja se vähän harmittaa, koska niitä kuvia olisi varmasti ollut kiva katsoa jälkeenpäin.. Ystäviä olin kutsunut vähän eri ympyröistä. Sukulaisia, työkavereita jne. Olin iloinen, koska kaikki näyttivät tulevan hyvin toimeen keskenään. Ehkä sitä vaan sitten haalii ympärilleen aika samanhenkisiä ihmisiä :)

Kävin hakemassa juhlien ajaksi itselleni Oriflame-tuotteet. Mikä sen mukavampaa kuin meikkailla yhdessä ;) Taisinkin joskus kertoa tästä "urastani" Oriflamen parissa. Taas se tuli huomattua, edelleenkin on ystäviä, jotka eivät tiedä, että tätä hommaa teen. Kovin vannoutunut merkin kannattaja en ole ja siksi olikin kiva päästä testailemaan, että mitä tuotteita heillä nykyään on ja onko oikeasti joku tuote niin hyvä kuin annetaan ymmärtää.

Omat suosikkini olivat matta kynsilakka (vedetään tavallisen kynsilakan päälle ja lakkaus muuttuu hetkessä täysin mattapintaiseksi) ja True perfection seerumi.  Meikkailujen jälkeen ilta jatkui vielä tanssilattialle ja ihme, että päästiin kaikki lähtemään. Perjantai kun yleensä kuluu kotona vilttiin kääriytyneenä Vain elämää katsellen ;) Mutta kerrankos sitä juhlitaan ja kyllä tämän rempan jälkeen siihen aihetta olikin. Kiitos vielä kerran, kun olitte täällä, te mulle rakkaat naiset <3

Nyt taas takaisin normaaliin perjantairytmiin..

Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!

Ruut

2 kommenttia:

  1. Hei kuulostaa niiin ihanalta!! Tuossa mahtava idea juhlien/kemujen teemaksi;meikki ilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on mulle jo melkein ollu tällanen tapa.. Kovin montaa naista lähipiirissä ei oo, jotka ei meikkejä käyttäis ;)

      Poista