perjantai 30. lokakuuta 2015

Annoa kotiin




Tiistai oli harvinainen päivä. Vietin lähes koko päivän parhaan ystäväni kanssa kaupoissa pyörien. Itse toki voisin tätä harrastaa lähes päivittäin, mutta ystäväni on tässä vuosien aikana ehtinyt muutaman lapsosen synnyttää ja kiireisenä kolmen lapsen äitinä aikaa ei ihan niin paljoa ole. Enkä kyllä oikeastaan viihtyisi edes kovin usein kaupungilla noin muutenkaan. En tykkää ajatuksesta, että aina pitäisi ostaa jotain ja nyt en kovin paljoa siellä jaksa edes vaellella. Tämän ystävän kanssa shoppailu on onneksi turvallista, koska hän jos kuka on ihan oikea tarjoushaukka. Tulee tehtyä aika järkeviä ostoksia minunkin ;) Hyvin saatiin päivä kulumaan ja suurimmaksi osaksi vain ihailtiin kauppojan tarjontaa ja juteltiin ihan omia juttujamme. Yleensä pyöritäänkin vain kirppareilla, joten välillä on kiva vaihtaa maisemia..

Lähdin oikeastaan etsimään leivänpaahdinta ja kontaktimuovia liitutaulu ominaisuudella. Leivänpaahtimia löytyi monenlaisia, mutta äkkiä en raaskinutkaan ostaa niistä yhtäkään. Kontaktimuovia näin vielä muutama viikko sitten lähes kaikkialla, mutta nyt kun sitä tarvitsen, en löydä sitä mistään.

Ainoat ostokseni löysin Palokasta. Kodin 1 ja Anno. En kovin montaa Annon tuotetta ole löytänyt, mistä en tykkäisi. Uutta vilttiä kaipasin jo viime vuonna, koska vanhat ovat parhaimmat päivänsä nähneet. Aika kalliita ovat olleet haluamani viltit, joten tästä olin erityisen onnellinen. Annon viltti sattui löytymään löytöpisteeltä, joten hintaa ei viltillä kovin paljoa ollut. Juustotarjotin ei juuri sinä päivänä tarjouksessa ollut (seuraavana tietenkin), mutta tarpeellinen myös tai ainakin kaunis ;) Päällä eilisiä kasvissosekeiton aineksia. Lemppari keittooni laitan bataattia, porkkanaa, inkivääriä, chiliä, sipulia, valkosipulia, kookosmaitoa, limeä ja fon du chef kasvisliemeä.

Mukavaa viikonloppua!


Ruut

2 kommenttia:

  1. Annolla on kyllä kauniita tuotteita :) ja suhteellisen edullisia.
    Ihanat tuotteet olet ostanut.
    Hyvää viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nää oli kyllä kivoja löytöjä ja totta tuokin, että hinnat ei ihan kamalan suuria ole. Kiva, että tulee jotain uusia juttuja ja Anno on kyllä yks ehdottomasti parhaista sellasista tällasille minunlaiselle sisustajalle ;)

      Poista