tiistai 9. helmikuuta 2016

Maalla

Eilisen illan tunnelmia kuvina. 
Oli muuten aika mukava kaivaa kamera esiin pitkästä aikaa. Keskityin kyllä lähinnä kuvailemaan pikkuisia poikia ja hyviä kuvia tulikin. No, ne kuvat jääköön perhealbumiin, sen verran vauhdikasta oli meno välillä. 

Täällä yritetään kovasti herätä tähän aamuun. Aika harmaata on ja jos ne pakkaset oli inhottavia niin ei tuo liukkauskaan ja teillä oleva loska kovin mukavaa ole. Valoisaa on silti ja se tuntuu kivalta. Onneksi on myös vielä pimeitä iltoja, että voi nauttia kynttilöistä ja takkatulesta. Vieläkö teillä on muuten valoja, lyhtyjä tms ulkona? Mun pikkuinen lyhty rappusilla valaisee vielä iltaisin, mutta ehkä sen vois jo kohta siirtää varastoon, jotenkin nämä vesikelit ja lyhty ei vaan tunnu sopivan yhteen. Naapureilla on tosin kuistillaan vielä joku kuusentapainen. Joulu täällä maalla jatkuu näköjään vähän pidempään kun kaupungissa. 

Jos ei oteta huomioon sitä, että en ole postilaatikolle uskaltannut moneen päivään jäätikön takia tai että tiet ovat täällä ihan järkyttävässä kunnossa, niin voi rehellisesti sanoa, että edelleen viihdyn hyvin. Nopeasti on mennyt reilu puoli vuotta maalaiselämää ja muuttoa en ole katunut. Listat on ja puuttuu ja keittiö on vielä viimeistelemättä, mutta kyllä tämä kodilta on tuntunut jo kauan aikaa. Tuntuu, että tässä kodissa on kaikki mitä tarvitsen just nyt ja ehkä vähän extraakin. Kevättä odotan paljon, että vihdoin pääsisin oikeasti nauttimaan myös pihastani. Vaikka olenkin viihtynyt nykyään aika paljon myös kaupungissa, niin kyllä se oma koti on vaan se, mihin on aina mukava tulla tai edes välillä käydä katsomassa, että tältä täällä näytti. Arvelin, että tämä ei ehkä ihan se viimeinen asunto ole, mutta joskus tilanteet vaan vaativat sen, että on uskallettava tehdä päätöksiä ja osattava ajatella asioita eteenpäin. 


Taisi olla aika sekava postaus, mutta mielessä on taas niin monta asiaa, että en niitä oikein sanoiksi saa. Nyt tämä nainen pukee päälle ja suunnistaa takaisin sinne, missä teillä ei ole lunta, posti tippuu suoraan sisälle ja naapurit kiertävät kaukaa ;) 

Mukavaa tiistaita. 

Ruut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti