maanantai 29. helmikuuta 2016

Viikonloppu Tallinnassa


Tyttöjen reissu Tallinnaan meni hyvin. Perjantaina lähdettiin ajelemaan kohti Helsinkiä. Yksi yö siellä ja aamulla aikaisin laivaan. Perillä päästiin heti hotelliin, jossa lepäiltiin vähän aikaa. Muuten lauantai kului kauppoja kierrellen, kahvitellen ja syöden. Leppoisaa ja mukavaa yhdessäoloa rakkaiden ihmisten kanssa. Samalla porukalla ollaan reissattu aiemminkin, joten tiesin jo heti, että tästä matkasta tulee hyvä. Me neljä, yhdessä jo ihan pienestä saakka <3 Lauantai meni nopeasti ja illalla olikin ihana päästä hotellihuoneessa kylpyyn lepäilemään. Sunnuntaina hotelliaamiaisen jälkeen takaisin laivaan ja paluumatkalle kotiin. Kamerassa kuvat lähinnä ruokailuhetkistä. Näillä herkuilla jaksaa taas jonkin aikaa ;) Tällaiset pienetkin reissut tekevät välillä hyvää! Kevät tuntui olevan tuolla jo vähän pidemmällä, joten eilinen ilta menikin lähinnä keväästä haaveillen ja kesäsuunnitelmia tehden.. 

Suunnitelmia ja haaveita on mukava olla, mutta nyt taas eletään tätä arkea eteenpäin ja keskitytään tähän viikkoon. Ihan kamalasti ei onneksi ohjelmaa ole ja tämä maanantaikin alkoi lähinnä siivoushommissa ja pyykkiä pesten. 

Mukavaa maanantaita ja alkavaa viikkoa!

Ruut

6 kommenttia:

 1. Kuullostaa mukavan rentouttavalta reissulta! Just tuollaiset pienet (tai ei nyt niin pienetkään) jutut auttaa jaksamaan sitä arkeakin taas vähän paremmin. Mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tää ihan pieni juttu ollu kumminkaan, vaikka olikin pikainen reissu :) Matkailu on kivaa!

   Poista
 2. Kävin syksyllä käytännössä ensimmäistä kertaa kaverin kanssa Tallinnassa, tykästyin. Miehen kanssa käytiinkin sitten kuukausi sitten ja toukokuussa lähdetään koko perhe. Kaikki puhuu siellä shoppaamisesta, mutta itse en ainakaan keskustasta löytänyt H&M ihmeellisempää... mutta ne kaikki ihanat ravintolat (ja hinnat)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mun mielestä siellä on vaika mitä kivoja kauppoja. Rottermanin keskus on itselleni aina sellainen, missä on kiva näydä..

   Poista
 3. Ihanat kuvat reissusta. Tuollaiset tyttöjen reissut kyllä piristää kummasti :) Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista