torstai 18. helmikuuta 2016

Oma kirjahyllyni
Kirjahyllyt. Mitä mieltä olette, ovatko jo liian vanhanaikaisia? Joko teidän kodeissa kirjat säilytetään jo jossain muualla? Ehkä näitä ilman tosiaan nykypäivänä hyvin selviäisikin, koska suurin osa kirjoista on luettavana jo tietokoneilla yms. 

Täytyy silti tunnustaa, että täällä tykätään kirjahyllyistä. Viihdyn hyvin kirjastoissakin ja tykkään siitä, että kirjat ovat esillä. Onhan siinä enemmän hommaa, kun joutuu pölyjä pyyhkimään, mutta toistaiseksi ei ole haitannut. Tämä kirjahylly on Ikeasta ja tykkään siitä. Jämäkkä malli, johon sopii paljon kirjoja. Omasta kirjahyllystäni löytyy kirjoja laidasta laitaan. Suurin osa kevyttä lukemista (Steel, Robetrs..) ja muutama kirja englanniksi ja saksaksi ja sitten niitä kirjakerhon unohdettuja peruutuksia ja muutama hieman syvällisempi opus :) Viimeisinä vuosina olen tykännyt lukea yhä enemmän ja enemmän englanninkielisiä kirjoja. Aivoni kaipaavat vähän haasteita, kun työelämästä on jo näin kauan tullut pois oltua. Lukuinnostus on kyllä nyt viimeiset viikot ollut jossain ihan muualla. Kasa kirjoja on lukematta ja en vaan saa aikaiseksi avata niistä yhtäkään, vaikka kuinka mielenkiintoisilta kuulostavat. Huomaan, että ollessani todella väsynyt on vaan jotenkin helpompi katsoa sarjoja ja elokuvia, kuin avata kirjaa. Toisaalta nämä menevät sillai aalloissa, että joskus saatan lukea montakin kuukautta ja hyvä kun jaksan telkkaria katsoa. 

Tämä torstai kuluu lepäillen. Rankka treenaaminen on on saanu aikaan varmasti paljon myös hyvää, mutta myös aikamoisen väsymyksen. En silti aio avata kirjoja vaan jatkan muutaman jakson Suitsia ;) Siinä mun tän päivän ohjelma ja just nyt muuta en kaipaa. Mukavaa torstaita!

Once upon a time.. 

Maybe it´s not about the happy ending. Maybe it´s about the story. 

Books are mirrors: you only see in them what you already have inside you.

I do believe something very magical can happen when you read a good book.

Ruut

8 kommenttia:

 1. Kiva nähdä sun kirjahylly. Mä olin jo jossakin vaiheessa kirjahyllyä vastaan, mutta nyt oon taas laittanut kaikki kirjat hyllyyn. Tuli sellanen fiilis, että sinne ne kuuluu :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että en oo ainut joilla tällainen kapistus vielä on ;)

   Poista
 2. Kirjahylly, ehdottomasti! Vaikkakin meidän tapauksessa kirjahylly tarkoittaa tällä hetkellä sohvan ja parvekkeen väliin kasattuja massiivisia kirjakasoja - olohuoneen remontti jäi todella pahasti kesken, kun tuli yllätyslähtö synnärille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks ne rempat ehtii sitten aina joskus tehdä loppuun ja toisaalta mikäs tuon mieluisampi keskeytys, vaikka olisikin sit voinut tulla vähän myöhemmin. Hänellä tais olla kiire näkemään maailma :)

   Poista
 3. Kyllä joka kodissa kirjahylly olla pitää! ;) Meidän on vain harmillisen sotkuinen tällä hetkellä, kun muuton yhteydessä piti mahduttaa molempien kirjat (lue = siis minun koko kokoelmani myös äitini nurkista), joten tuo hyllyn järjestely on tällä hetkellä pieni ikuisuusprojekti... Meillä on muuten ihan sama hylly valkoisena! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä jotenkin tosi kiva hylly, valkoisena myös :) Mulla olis kans vielä muutama teos tuolla vanhempien luona, mutta en tiiä, että missä vaiheessa jaksaisin ne tänne raahata :) en oo edes ajatellu, että pitäiskö tuohon vielä jonkun toisenkin kirjat joku päivä mahtua ;)

   Poista
 4. Tosi kaunis kirjahylly yksityiskohtineen. Juuri tällä tavoin kirjat ovatkin kauneimmin esillä. Ei niitä mielestäni kaappeihin aina tarvitse laittaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista :) Kirjahylly on kyllä sellainen, että se elää käyttäjänsä mukana ja sisältö vaihtelee :)

   Poista