maanantai 8. helmikuuta 2016

Viikon alku ja arvonnan voittaja


Niin se viikonloppu taas meni. Suurimmaksi osaksi olin muualla kuin kotona. Oli juhlia, joissa syötiin hyvin ja oli myös pitkiä lepohetkiä, molempia tarvitaan :) 

En osaa sanoa, että kuinka paljon "terveysjuttuja" tällaseen sisustusblogiin voi tuoda ja varsinkin, kun haluan pitää tän just sellasena sopivan keveänä. No, ne jotka mut tuntee niin tietää, että tää nainen osaa kyllä tarvittaessa keskittyä just niihin kivoihin juttuihin ;) Kuntoutus meni hyvin ja voi kun meillä olikin hauskaa. Kiitos niistä lukuisista tsemppausviesteistä, ne tuntui mukavilta ne! Turha kai sanoa, että rankkaa siellä oli myös ja näin jälkeenpäin olen kuullut monen olleen kateellinen, kun sain liikkua, syödä ja vain olla hotellissa kaksi viikkoa. Väitän, että tilanne on erilainen, jos siellä ollaan jonkun syyn takia. Nyt kumminkin takaisin omassa arjessa ja se jatkuu tuttuun tapaan lääkäreillä yms. Tällä viikolla jopa neljä käyntiä, joten eipä tule aika pitkäksi. 

Helmikuu vaihtui ihan huomaamatta ja kevättä kohti mennään! Tälle kuulle on tiedossa taas lisää musiikkia. Keikka per kk vois olla hyvä juttu ;) Lisäksi ollaan lähdössä tyttöporukalla Tallinnaan. Aika kivoja juttuja. 


Kiitos arvontaan osallistuneille. Jos ihan totta puhutaan, olisin mielelläni antanut tämän palkinnon ihan kenelle vaan teistä lukijoista. Onneksi ei tarvitse itse päättää, kun kone sen tekee. Arvonnan suoritin tuttuun tapaan eilen random.org avulla ja arpaonni suosi Tiiaa kommentilla:

Moikka Ruut! Ihana blogi ja mukava arvonta. :) kahdella arvalla mukana.

Onnea voittajalle  (laitan sulle postia) <3 ja mukavaa alkanutta viikkoa teille muille! En tiedä teistä, mutta itse ainakin aion yhden jutun tuolta Valkoiselta Lautturilta kotiini ostaa. Kauan sitä on tullutkin ihailtua :)

Ruut


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti