lauantai 24. elokuuta 2013

Lenkillä

En tiedä mistä johtuu, mutta tällä kertaa kuntoilun/liikunnan aloittaminen on ollut jotenkin todella takkuista. Itseään on saanut oikein pakottaa liikkumaan. Usein työpäivän jälkeen se sohva vaan tuntuu aika kivalta paikalta, varsinkin jos töissä on juoksennellut koko päivän. No, viime viikolla minulla oli ensimmäinen PT- tapaaminen. Sovittiin, että pyrin liikkumaan 3-4 kertaa viikossa tavalla tai toisella. Liikunta saa olla kuntosalia tai sitten lenkkiä tai mitä nyt ikinä keksinkin. Kuulosti ihan hyvältä! Nyt kun asiasta oikein sopi jonkun kanssa, tuntuu tämä koko homma jotenkin mielekkäämmältä :) Tällä viikolla olen jo kaksi kertaa käynyt pitkällä lenkillä ja ensi viikolla pääsen testaamaan uutta saliohjelmaani. Ehkä se tästä sitten taas alkaa?
Reipasta viikonloppua!

Ruut

10 kommenttia:

 1. Itse aloittelin alkuviikosta taas kuntosalitreenaamista vajaan kolmen VUODEN tauon jälkeen. Hupsista. Myös lenkkeily on jäänyt näin kesällä, mutta nyt elokuussa olen saanut taas raahattua itseni juoksemaan kerran-kaksi viikossa. Lähteminen etenkin ilman lenkkiseuraa on aina se vaikein osuus, mutta ikinä ei ole kaduttanut, että tuli lähdettyä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinkin sut yks pv tästä ohi viilettämässä ;) mukavia lenkkejä!!!

   Poista
 2. Minäkin näin tällä viikolla PT:n ja asetin itselleni 3 kuukauden tavoitteet. Saa nähdä, miten käy! ;)

  Käypäs kurkkaamassa blogissani, siellä on sinulle haaste: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/08/mielimerkkeja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olipas kiva haaste! kiitos :) ja kyllä sitä itsekin mietin, että mitenhän tässä käy.. Toivon, että saisin itseni innostumaan tästä liikunnasta taas :)

   Poista
 3. Tsemppiä kuntoiluun! Itsekin olen taas piiiiitkästä aikaa päässyt säännöllisen kuntoilun makuun. Nyt on vaan huolehdittava, ettei alkuinnostus pääse sammumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sitä samaa sinne!! Pidetään peukkuja molemmille :)

   Poista
 4. Tuttu tunne, en tiedä mikä tuossa liikkumisen aloituksessa aina on niin vaikeaa! Olen kanssa miettinyt että Personal Trainer voisi olla ratkaisu ongelmaan. Tsemppiä sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! PT osaa pistää ainakin tän kuntoilun alkuun! :) Kiitos!

   Poista
 5. Täällä pitäisi myös aloittaa lenkkeily, millähän saisi aikaiseksi... inspiroisikohan kirpakkaat syyspäivät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se lähteminen ensimmäisen kerran on kyllä ihan kamalan hankalaa!!! ite oon joutunu pakottamaan itseni monta vko ja viimein sitä vaan tottuu ajatukseen, että liikuttava on.. ehkä siitä joku päivä nauttii myös :)

   Poista