lauantai 24. marraskuuta 2012

Asua juhliin

Löysin eilen kauniin mekon, joka tekisi mieli tilata. Kävisi oikeastaan monenlaisiin juhliin. Mekko löytyy Zalando.fi. En ole koskaan sieltä mitään tilannut, mutta aina Siwassa käydessä huomaa, että aika moni sieltä jotain tilailee. Tuntuu, että kassan ympärillä ei muita paketteja näy :)
Olen todella huono ostamaan vaatteita. Voitteko kuvitella, että minulla on vain YHDET farkut. Ostan ehkä noin kolmen vuoden välein farkut ja vain yhdet ja pidän niitä sitten aika loppuun. Jos en käytä farkkuja, käytän mustia housuja tai urheiluvaatteita. Vaatteeni ostan lähinnä matkoilta tai kesäisin lomalla. Saa nähdä, muuttuuko tilanne koskaan :)

6 kommenttia:

 1. IHANA!!!! Tilaa ihmeessä!!!

  VastaaPoista
 2. Saatan tilata.. en oo vielä päättäny :)

  VastaaPoista
 3. Osta tämä! Et voi jättää tätä välistä, voi vielä kaduttaa ettet tilannut! Thanks muuten vinkistä, mä lähdenkin tästä samantein ostoksille zalandon sivuille :-D

  VastaaPoista
 4. Munkin oli pakko käydä Zalandon sivuilla vähän katselemassa=) Kyllä mäkin suosittelen tuon mekon tilaamista. Ajaton ja klassinen ja käy moneen!=)

  VastaaPoista
 5. kauheeta painostusta täällä :) voi kun olis tiedossa jotkut juhlat niin ostasin kyllä heti.. tota kun ei oikein töissä viitsi pitää :)

  VastaaPoista
 6. Tilaa ihmeessä! Kaunis mekko ja käy moneen!. Tilailin just Zalandosta parit vaatteet, saas nähdä milloin täytyy siwaan lähteä hakemaan pakettia! =)Terkuin, Marjo

  VastaaPoista