sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Pientä hemmottelua

Voiko olla mukavampaa tapaa aloittaa viikonloppu, kuin käymällä kasvohoidossa? Perjantaina töiden jälkeen kävin testaamassa Vaajakoskella olevan Sinun Kauneus- kauneushoitolan. Olin saanut sinne lahjakortin. Hoidoksi valitsin Bright- kirkastavan pikahoidon. Hoito kesti n.30 min ja sisälsi puhdistuksen, kuorinnan ja naamion ja muutaman minuutin hieronnan. Pikainen hoito, mutta silti ihana. Iho oli heti hoidon jälkeen miellyttävän pehmeä.

Sain kokeiltavaksi kasvorasvaa ja silmänympärysvoidetta. Silmänympärysvoidetta, joka minulle sopisi en ole vielä tähän päivään mennessä löytänyt. Silmäni ärsyyntyvät lähes kaikista voiteista, joten olen ollut valmis kokeilemaan kaikkea, mitä kokeiltavaksi tarjotaan :) Lisäksi lahjakortista jäi käyttämättä pieni summa, jolla valitsin yhden luomivärin. Saa nähdä, jos sitä joku pv taas innostuisi meikkaamaan..

Viikonlopun "eväät" kävin hakemassa kotimatkalla Pandalta, nam!

Muuten olenkin sitten ollut aikalailla rauhassa, mitä nyt välillä leikkinyt pikkuisen A:n kanssa ja pelannut menolippua siskon kanssa, jossa olen onnistunut häviämään joka pelin (kamalaa!).


4 kommenttia:

 1. Hemottelu on kyllä ihanaa. Oikein hyvältä kuulostaa sinun viikonlopun aloitus:)

  VastaaPoista
 2. On se vaan mukavaa, varsinkin kun siihen on mahdollisuus kovin harvoin..

  VastaaPoista
 3. Paljonkohan tuollainen pikahoito maksaa?

  VastaaPoista
 4. 30e ei siis ihan kamalan kallis. (itselläni oli siis 35e lahjakortti kyseiseen liikkeeseen ja sieltä aika monta juttua jo tuohon hintaan löytyi).

  VastaaPoista