keskiviikko 14. marraskuuta 2012

10 asiaa

Tämä päivä ja muutama muukin kuluu näiden parissa. Ei kiirettä mihinkään siis. Blogeja lukiessa monet ovat listanneet ns. 10 asiaa itsestään, joita ei välttämättä täällä  ole muuten tullut mainittua. Niitä on ollut mukava lueskella siksipä mietin millaisia omani voisivat olla..

- Aamuisin olen todella herkkä ja lähes joka kerta pieni kyynel vierii poskelleni aamun lehteä lukiessa. Toki se itkettää, jos jotkut ovat vaikka löytäneet unelmiensa kodin tai jollekkin on tapahtunut jotain todella ihanaa :)

- Pelkään pimeää (todella paljon) talvisin olen siis aika pelokas..

- Kahvi ja hampurilainen, kahvi ja nakit.. kahvi vaan sopii melkein kaiken kanssa!

- Paitsi suklaakakun.. en ymmärrä, miten suklaakakut, mutakakut, unelmatortut yms voivat olla hyviä! Lisäksi en suostu syömään kakkua, jossa on banaania.. muuten syön lähes kaikkea.

- Hain alunperin kosmetologiksi, miten ihmeessä päädyin kasvatustieteitä lukemaan ja alan töitä tekemään?

- Palelen herkästi ja sukkahuosuja käytän monesti elokuusta kesäkuuhun..  Pukeudun muutenkin kerroksittain.. 4 pitkähihaista päällekkäin ei ole yhtään huono juttu (viimeksi eilen).

- Minulla on ollu silmälasit 13-vuotiaasta saakka, mutta aloin käyttää laseja vasta tänä vuonna telkkaria katsoessani..

- Kun olin nuorempi annoin vanhan kamerani veljelleni ja hän lupasi toteuttaa minulle lopun elämääni pieniä palveluksia. Vuodet ovat vierineet ja lupaus pitää edelleen (pisteet siitä veljelleni, on ollut uskollinen asian suhteen, vaikka ei itsekään ihan lapsi enää ole).

- Olen varmasti Oriflamen huonoin "myyjä" tuskin kukaan tietää minun heidän tuotteitaan myyvän.. Toisaalta olen myös joustavin myyjä, jos vahingossa olen jollekkin kertonut, että kauttani tuotteita saa ja tämä joku sitten ostaa niitä, unohdan pyytää rahat :)

- Unelmani on joku pv asua maalla ja hoitaa omaa hevosta.. tätä vähän epäilen, mutta unelmia pitää olla vaikka ne eivät sitten toteutuisikaan!

Siinä taisi olla 10 :)

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. No niin siinä sitten kävi, että kävin läpi koko blogisi ja tänne minä jään. Monet jutut saivat minut hymyilemään, moni asia kuulosti tutulta omaakin elämää ajatellen. Täällä on lämmin tunnelma. Kiva kun löysit blogini, jotta saatoin löytää sun blogin. :)

  VastaaPoista
 2. Hei Ruut, tuli mieleen tosta oriflamesta että pitäiskö sun pitää kutsut, vois ostaa joululahjoja :) Viimeks joskus pari-kolme vuotta sitten kun olin sun pitämillä kutsuilla niin oli mukavaa :)
  T. helinä

  VastaaPoista
 3. Pitäisköhän? Vois miettiä sitä taas :) Ehkä voisin taas saada niitä tavaroita lainaan joku kerta.. jos ei ennen joulua niin joulun jälkeen.. jos pitäis taas jonkun tyttöjen kokoontumisen mun luona, johannalla tai vaikka teillä :) voitas miettiä sitä!! arvasin heti keneltä toi kommentti oli :)

  VastaaPoista