torstai 22. marraskuuta 2012

Teippitarha

Tänään on ollut jo aamusta hyvää aikaa miettiä joulukortteja. Vaikea kuvitella, että kuukauden päästä ollaan jo lähellä aattoa! Mietin kauan, millaiset kortit tänä vuonna tekisin.Viime vuonna taisin repiä sanomalehdestä joulukuusen mallisen kuvan ja liimata sen pahville.

Tänä vuonna aion turvautua Teippitarhan valikoimaan ja tilata sieltä teippejä, näin säästyn myös liimaamiselta ;) Ensimmäistä kertaa heidän sivuillaan tänään kävin ja sieltähän löytyi vaikka mitä kivaa! Tilaukseen lähti mm.Joko olette tehneet joulukortit? Vai onko tapana ostaa kaupasta valmiita? Ja ps. käykää myös katsomassa Teippitarhan blogia, kivoja ideoita siellä!

2 kommenttia:

  1. Onpas kivoja teippejä, noilla saisi aika helposti vähän uutta ilmettä sisustukseen.. Täytyy miettiä käyttökohteita josko keksisi itsekin jotain tilattavaa :D

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin kyllä ite kans! Niillä olis kyllä kiva päälystellä kaikkia purkkeja tai laittaa kuvia seinälle ym ym. Mutta kunhan nyt ensiks joulukortit saan tehtyä, katson sitten minkä verran niistä jäljelle jää muihin tarkoituksiin. Teipit oli n.3.80 per rulla, joten ei ihan kamalan kalliita!

    VastaaPoista