perjantai 16. marraskuuta 2012

SAVON DE MARSEILLE

Etsin tänne muuttaessani kauan sopivaa "purkkia" saippualle vessaan. Käytössä oli monenlaisia telineitä ja purnukoita, kunnes löysin tämän viimeisimmän.. Ranskalaisen Savon de Marseille- saippuan. Olen kyllä jo kauan aikaa sitten käyttänyt purkin alkuperäisen saippuan ja nyt siihen aina vain lisäilen milloin mitäkin. Minua ainakin kyseiset purkit miellyttävät kovasti ulkomuodollaan!  Toisessa purkissa rasvaa ja toisessa saippuaa. Kauniita juttuja kylpyhuoneeseen. 

Mukavaa viikonloppua kaikille! Täällä toivon, että paranen sen verran, että voisin taas poistua asunnosta. Tiedossa olisi muutama tapaaminen kavereiden kanssa, elokuvissa käynti ja joulunavaus, mutta saa nähdä onnistuvatko suunnitelmat vai onko sitä vain pysyttävä kiltisti kotona lepäillen. Lepäily on välillä työlästä, kun jopa siivoaminen tuntuu tällä hetkellä mukavalta ajatukselta :) Tosin siivousta odotan vain sen takia, että pääsisin laittamaan joulukoristeet paikoilleen. Mutta ehkä sen vielä ehtii ennen joulua tehdä.

Ruut

2 kommenttia:

  1. Paranemisia sinne! Ja muista lepäillä, ei mitään joulusiivouksia!! Mulla on sulle blogissa sisustushaaste=)

    VastaaPoista
  2. ehkä sä voisit tulla siivoamaan tänne ja asettelee joulukoristeet ;) toivotaan, että paranen pian.. kiva kun olitte eilen mun seurana <3 kävin kattoo haasteen ja teen sen heti kun paranen!!! :)

    VastaaPoista