lauantai 17. marraskuuta 2012

Sängynpääty

Niin siinä vain kävi, että kaikki mukavat tapaamiset oli peruttava ja uusin Twilight jäi myös toiseen kertaan, mutta aikansa kutakin. Nyt sairastetaan ja nautitaan siitä, että saa nukkua enemmän kun jaksaisi! Ja enkä varmasti juo teetä moneen viikkoon tämän jälkeen! Viimeiset päivät ovat kuluneet lähinnä sängyssä tai sohvalla, joten tästäpä tämä aihe tuli mieleeni :)

Olenkin jo joskus aiemmin maininnut veljeni vaimon tekemästä sängynpäädystä, jonka olen heiltä saanut. Tykkään siitä edelleen todella paljon!

 
Pääty on puuta ja sisältä ontto, joten siellä sopivat lampun yms johdot helposti kulkemaan ja olemaan. Minua viehättää sen yksinkertaisuus ja mielestäni  se tuo kivasti tunnelmaa makuuhuoneeseen Ikean huonekalujen rinnalla :)

Plussaa on myös päädyn leveys. Sen päälle saa mukavasti laiteltua erilaisia esineitä, jos vain haluaa. Mitä olette mieltä tästä päädystä? Löytyykö teiltä kotoa sängynpäätyä?

Mukavaa lauantaita ja nauttikaa, jos voitte sen jossain muualla viettää, kuin neljän seinän sisällä :)

2 kommenttia:

  1. Onpa hieno, ihana! Meillä ei ole sängynpäätyä, mutta tollanen kelpais kyllä. Mukavan rosoinen ja käytännöllinen, ja tollaisenhan vois itsekin yrittää nikkaroida... :) Paranemisia sulle, sitkeä on tauti! Toivottavasti et joudu enää kauaa kärvistelemään.

    -SS

    VastaaPoista
  2. Varmasti osaisit itse tehdä! :) Ja kiitos, täällä yritetään parantua, vaikka välillä tuntuu toivottomalta ajatukselta! :)

    VastaaPoista