sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Sisustuksen Top 5

Sain mukavan haasteen Mamasin Joannalta, jossa pyydetään miettimään oman kodin sisustuksen top 5.  Siskolleni tämä oli ollut helppo tehtävä, itselleni ei niinkään :) Mietin kauan, että mitä asioita haluan sisustukseeni. Tällaisia tuli mieleen..

- Yksinkertaisuus. Esineet, huonekalut yms pelkistettyjä ja ei liikaa tavaraa missä sattuu.
- Mustavalkoisuus + harmaa ja ruskea osittain. Värejä saa olla jossain ihan vähän jos niin haluan, mutta muuten suosin aika väritöntä sisustusta.
- Pienet yksityiskohdat ovat myös tärkeä osa sisustustani. Etenkin tässä asunnossa, jossa ihastuin juuri niihin. Pieni "bambuseinä" keittiöön mentäessä, kauniit itsetehdyt ikkunalaudat. Ja omissa esineissä hyvinkin pikkuiset esineet, ovat todella tärkeitä ja tuovat minulle oikeanlaista tunnelmaa omaan kotiini.
- Kauniit printit/tekstit. Yksinkertaisia lähinnä mustavalkoisia kuvioita, joista itse tykkään. Hallitsevat aika paljon kotiani.  Näitä löytyy tekstiileistä ja astiosta. Saavat olla näkyvillä!
- Kodikkuus. Kaikkein tärkeintä on, että itse täällä viihdyn ja tunnen. Tärkeät esineet ja toisiinsa sopivat värit ja tavarat tuovat minulle kodikkuutta.

Siinäpä ne olivat. Minulle tärkeitä asioita sisustuksessa. Enemmän tekstiä, kuin kuvia, mutta täällä ollaan vielä sen verran toipilaana, että kuvailu saa nyt jäädä ja eiköhän tätä kotia ole aina tasaisin väliajoin muutenkin esillä :)Haasteen saavat ihanat naiset, joiden blogeja on aina ilo lueskella: Omppu, Ria-Maria, Laapalaura, Maisamiisa, Irina ja Hanna. Olkaa hyvä :)


9 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Tätä täytyykin hetki mietiskellä..

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihana tästä aiheesta! Toteutan heti sopivan hetken tullessa, ehdottomasti. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva jos jaksatte tällaisen tehdä jossain välissä :) Odotan mielenkiinnolla millaisia niistä tulee!

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta! Tämä onkin hauska aihe :-) Pistän mietintä myssyn päähän :-P

  VastaaPoista
 5. Kääk, toteutin tämän, mutta niin vain jäi sinut mainitsematta kun alun perin sain sen toisaalta. Anteeksi ihan kamalasti! <3

  VastaaPoista
 6. Ahhhhh...näin vasta tänään, että olit laittanut mulle hasteen!!! en oo kerennyt omaa blogia joulukuun aikana paljoa hoitamaan...mut nyt oon taas laittanut lisää juttua sinne... ;) hmmm...pitää miettiä tätä haastetta....

  VastaaPoista
 7. pitääpä käydä lueksimassa uusia juttuja!! ja joo, välillä on kiirettä ettei koneelle oikein ehdi. ite sairastelin niin paljon, että tää oli hyvä harrastus lähes joka päivä :)

  VastaaPoista