keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

260314
Keskiviikko. En ymmärrä, mihin tämä viikko on taas mennyt? Miten voi olla jo keskiviikko, kun just oli maanantai! Tämä viikko on ollut outo viikko. Suruja ja iloja sopivasti sekaisin ja samalla kaikkia yhdessä. Paljon ajatuksia ja paljon monenlaisia keskusteluja. Ihania hetkiä tärkeiden ihmisten seurassa! Eilen soittelin pitkästä aikaa pianoakin ja voi kun olinkin kaivannut sitä. Tuo viimeinen kuva tuosta keskeneräisestä tyynystä. Saankohan sitä koskaan valmiiksi. Pahalta näyttää ja ainakaan ilmat eivät kovin houkuttele pysymään sisätiloissa. Tämä (päiväkodin)täti nauttii auringosta kovasti ;) Eipä kovin moni kadehdi meidän työtä kun sataa räntää..

Aurinko saa muuten aika hyvin pölyt esiin kotona! Tuntuu, että sitä tässä kodissa riittää ja olenkin ollut jo epätoivoinen, kun se ei lopu vaikka kuinka siivoasi. Pitää pysytellä enemmän ulkona ja tulla kotiin vasta pimeällä :)

Mukavaa keskiviikkoa!

Ruut

6 kommenttia:

 1. Oi kuinka kauniita kuvia! Kevätaurinko, pöly, kura ja hiekka :/ Tämä on pahinta aikaa siivoamisen suhteen. Ilmeisesti kesää kohden valo pehmenee niin, ettei lika samalla tavalla näy. Vai tottuuko silmä?

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin hankala kysymys :) Oli sitten kummin vaan niin toivottavasti se tapahtuu pian!

   Poista
 2. Ex-päiväkodintädillä on vahvasti mielessä ne kylmät ja viimaiset ulkoilut, mutta toisaalta ne kevään ensimmäiset lämpimätkin! <3 Kauniita kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka ulkoilut on joskus niitä kurjimpia juttuja niin oon jotenkin sitä mieltä, että ne on myös tuon koko työn yks kivoimmista jutuista :)

   Poista
 3. Oi että miten kauniita kuvia! Mä oon jo toinen jalka viikonlopussa, joten toivotan hyvää viikonloppua ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä alan olla kans, vaikka huomenna on vielä töitä.. hyvää viikonloppua myös sinne!

   Poista