maanantai 24. maaliskuuta 2014

Vielä viimeiset lomajutut..


Tässä viimeinen juttu koskien tätä aihetta. Mikäs sisustusblogi se on, jossa vaan rantoja kuvaillaan ;) En siis halua kyllästyttää teitä enkä itseäni tämän enempää näillä jutuilla. Tosin täytyy todeta, että kyllä se loma vielä pitkään mielessä pysyy oli se sen verran ihanaa aikaa!! Onnistuneet reissut, joilla mieli lepää on vaan jotenkin todella mukavia!

Näissä kuvissa vähän ruokaa. Ennen matkaa mietin tuota Espanjan ruokakulttuuria ja no tapakset, niitähän siellä on. Itselleni matkan parasta herkkua hotellin aamupalojen lisäksi tarjosi kylässä ollut Trattoria- ravintola. Vähän samanlainen siis kun tässä kylässä oleva. Tuolla Bruschetta- leivälle otin kanaa ja avokadoa, nam!! Paikallisesta ruokakulttuurista eniten tutustuin paikallisiin viineihin ja hyviä olivat kaikki ;)

Rannalla oltiin joka päivä ja hiekkaa oli sen jälkeen ihan kaikkialla. Kuvitelkaa A. Ensiksi täynnä aurinkorasvaa ja sen jälkeen pyörimään hiekkaan.. Itse yritin näiden leikkien aikana rentoutua kirjaa lukien. En onnistunut.

Lisäksi käytiin yksi päivä eläintarhassa. A nautti ja niin nautti tätikin! Ehkä yksi parhaimmista eläintarhoista, missä olen käynyt ja niitä on monia.. Johtui ehkä kivasta auringonpaisteesta ja omasta levollisesta olosta ;) Kotkanäytös oli jännittävä ja vieläkin A muistelee sitä, kuinka kotkat löivät sulillaan äitin ja tätin päätä. Itävallassa samaisessa näytöksessä nuo kamalan suuret linnut eivät pääse mitenkään yleisön joukkoon ja tuolla se oli se jutun idea. Ei niin turvallista ehkä, mutta näytöksen alkaessa yleisöä pyydettiin istumaan paikallaan ja kukaan ei saanut nousta seisomaan tai poistua ja uskokaa tai älkää, mutta sitä kieltoa ei ollut vaikea uhmata..

Myös karnevaalit tuli nähtyä. Paikalliset perheet olivat panostaneet asuihin ja jopa autot, rekat yms oli naamioitu teemaan sopivaksi. En ole ennen niin usealla miehellä minihameita nähnyt. Oli sitten kyseessä vähän tuhdimpikin mies.. Ei ehkä ihan Rion karvevaalien tasoista, mutta meteli oli melkoinen.. Hiljainen suomalainen nautti näistä räväköistä espanjalaisista. Palomiehet oli mun suosikki ;)

Lentomatkat sujuivat hyvin! Menomatkalla istuin ihan vieraiden vieressä, joista Lanzarotelle laskeutuessa tiesin lähes kaiken ;) Kovasti halusivat minulle jakaa juttujaan.. Ja tulomatkalla keskityin leffojen katseluun ja kuuntelin musiikkia.

Siinä pitkä selostus. Toivottavasti jaksoitte lukea.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Voi apua, lomakuvia on niin ihana katsella! Aurinko kelpaisi täälläkin, mutta lomaa saa odotella vielä tovin... Kivaa alkanutta viikkoa, kyllä siitä matkasta vaan saa aina mukavasti virtaa arkeen :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin saa! Tosin tällä viikolla on jo huomannu, että äkkiä siihen arkiseen väsymykseenkin taas palautuu ;) Mutta onneksi se aurinko on nyt ollut myös täällä!

   Poista
 2. Kyllä sisustusblogiin mahtuu muutakin kun sisustusta! Ja matkat ne usein onkin tosi visuaalisia ja niistä voi sitten halutessaan inspioitua sisustuksenkin suhteen. Kiva reissu teillä on ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mahtuu ja eihän tässä kovin tiukasti olla pelkästään sisustuksesta bloggaamassa ;) Vähän mitä milloinkin mieleen tulee... Reissu oli kiva, suorastaan ihana! Kotona ideoita sisustukseen riittää, kun vaan osaisi päättää mistä aloittaa :)

   Poista