keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

ABC

Löysin tällasen hauskan ABC- jutun Litlleb- blogista ja koska aikaa on niin tässä muutama ajatus. Kuvissa aakkosista ensimmäinen ja rakkain A.

A- Aamut. Kuvittelen olevani oikea aamuihminen, mutta en kai oikeastaan edes ole. Joka aamu se herääminen on vaan työtä ja tuskaa, mutta ylös on noustava. Jotkut väittää, että se helpottaa kun on vaan nousee, mutta ei minulla. Joskus on vaikea edelleen saada silmiä kunnolla auki, vaikka on jo noussut ja ajanut pitkän matkan töihin..

B- Blogit. Välillä tämä touhu on jotain tosi mukavaa ja välillä tätä ei muista edes tekevänsä. Nyt sairastellessa muiden blogit on ollut jotain ihanan piristävää. Oon ehtiny lukemaan ja tutkimaan teidän juttuja tarkemmin ja voi kun siellä onkin taitavia kirjottajia ja kuvaajia!

C- Chrysler. Mun auto (Olihan se sen merkkinen? Oon nimittäin katsastusasemalla kerran menny ottamaan Renaultin avaimet kun niistä huudeltiin. Mistä sitä aina muistaa, että mikä auta itsellään on?). Muut ei aina tykkää tuosta autosta, mutta me ollaan tultu hyvin toimeen ja nautitaan vauhdista ja vaarallisista tilanteista (oikeasti en uskalla edes taskuparkkia tehdä ;) ) Nyt se on muualla hoidossa ja ajelen vähän hienommalla versiolla ja nautin (anna anteeks oma Chryslerini ;) ).. Ei kai sitä ilman autoa osais enää olla..

D- Dora ja Diego. Ohjelmat joita A aina katsoo ja mun Netflix niitä mulle ehdottelee. Vieläkin se Reppu-laulu soi päässä..

E- Elämä. On tää vaan välillä niin kovin hankalaa ja välillä taas niin ihanaa ja kaikissa hetkissä just parasta sellasta!

F- Frendit. Tv-sarja ja omat sellaset. Molemmat aika kivoja!

G- Grilliruoka. Se on hyvää se.

H- Hevoset. Aina säännöllisin väliajoin on niitä päästävä haistelemaan ja vähän rapsuttelemaan. Heppatyttö ennen ja heppatyttö nyt. Tosin tää nykynen versio on hieman pelokkaampi niiden suhteen ;)

I- Iltasanomat ja Iltalehti. Olenkohan ainut ihminen, joka ei kiinnitä niiden mainoksiin kaupassa huomiota? Minä ja mun oma maailmani :)

J-Jyväskylä. Täällä asun ja viihdyn.

K- Koti. Oma koti on tärkeä paikka ja omassa kodissa viihtyy hyvin. Olen onnellinen, että elämässäni on myös muutama muu koti, joissa oleilen kovin mielelläni <3

L- Leirit. Pienenä kävin kesäisin leireillä. Ratsastusleireillä ja seurakunnan järjestämillä. Niistä on paljon mukavia muistoja.. Paitsi se kun sai jonottaa johonkin kylmään suihkuun hyytävän kylmän yön jälkeen. Yöllä siis toppauduttiin teltassa kaikkeen mahdolliseen ja aamulla herättiin porottavaan aurinkoon. Nykyään nukun mielelläni sisällä :)

M- Modern Family. Sitä seuraan nyt ja on kyllä hauska sarja!

N- Nenäkoru. Mulla oli sellanen kahteenkin kertaan ja tykkäsin kovasti. Se oli sillon joskus se. Enää en osais sellasta laittaa. Ellei tässä iske joku ikäkriisi jossain vaiheessa ;)

O- Opettaja. Sisäinen opettaja mussa ei kai koskaan kuole ;)

P- Paniikki. Olen kova panikoimaan. Kaikkialla ja ja kaikissa tilanteissa. Uskokaa tai älkää, mutta sitä harvoin näkee ulospäin. Paitsi ehkä siskoni mies voisi väittää toisin ;)

Q- no ne Quesadillat, nam!!

R- Ristikot. Tykkään välillä tehdä niitä. Tai oikeastaan vaan kesäisin ja matkoilla. Muuten ei oo aikaa sellaisia ratkoa. 

S- Sensuuri. Mä ja mun likainen mielikuvitus ;) Tai se, että aina kirjotan jotain ja poistan sitten suurimman osan. Teen sitä varmaan puhuessanikin. Ajattelen enemmän kun sit lopulta sanon. Joskus se voi olla hyvä, mutta toisinaan ei.. Minkäs sitä itselleen ja omille tavoilleen voi, vaikka kovasti yritän :)

T- Turhuudet. Ihania asioita. Ihanat asiat, esineet, ohjelmat, tavarat jne jne. Joita sitä aina vaan ostelee, katselee, tekee ja joista tulee niin hyvä mieli, mutta sit kumminkin ne on niitä elämän ihania turhuuksia vaan ja jotkut muut asiat merkkaa enemmän.

U- Uutiset. Ne luen sanomalehdestä aamuisin. En ole oikein oppinut katsomaan uutisia tai seuraamaan niitä netistä. Kuppi kahvia ja Keskisuomalainen!

V- Villakoira. Mulla oli ennen sellanen ja se oli mulle tosi rakas. Vieläkin sitä ikävöin.

W- Wien. Toistaseks vielä ei oo rakkaampaa kaupunkia tullu vastaan. Harmi vaan, että en voi siirtää mun työpaikkaa ja sukua ja ystäviä sinne ;)

X- Xylitol. Purkkaa pitää aina löytyä laukusta!

Y- Yö. Jos en ole aamuihminen niin en myöskään ole yöihminen. En vaan jaksa valvoa kovin myöhään ja yöt, ne nukutaan! Ja Yö- yhtyettä tuli kuunneltua teininä ;)

Z- Zara. Vaatekauppa, jota kaipailen tänne Jyväskylään!!

Å-Åbo. Oon käyny Turussa ehkä kerran. Sinne on vaan niin kamalan pitkä matka. Sisuksen Koodi olis siellä ja se näyttää aika kivalta!

Ä- Äiti. Mulla on vieläkin aika nuori äiti, joka on saanu olla mun kanssa koko oman aikuisuutensa ;)

Ö- Ötökkä. En ole ötököiden ystävä ja mitä suurempi ja tuntemattomampi niin sitä vähemmän haluan, että sellanen mun kädelle istahtaa :)

Ruut

12 kommenttia:

 1. Ah, dora ja diego. Diegon ansiosta meilläkin tunnetaan jo monen monta eläinlajia. Apinakin on ensisijaisesti kääpiömarmosetti eikä apina.... ;)

  VastaaPoista
 2. Modern family! <3 Ihan yks parhaista sarjoista ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta! Muutamat sitä mulle kehu ja katoin eka jakson ja jäin heti koukkuun :) Siitä tulee kyllä niin hyvä mieli!!

   Poista
 3. Aivan ihana postaus! Saanko mäkin tehä tälläsen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki. Teinhän itekin tän ihan vaan kun näytti niin kivalta ja näitä oli niin mukava toisilta lukea!

   Poista
 4. Hei, toinen Frendien ystävä ilmoittautuu! Tämä on pakko tehdä itsekin, kunhan ensin saan pähkäiltyä mukavat aakkoset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Frendit on kyllä niin hyvä sarja ja muutama muukin sarja on aika hyvä :) Mutta frendejä oon kyllä kattonu koko tuotantokauden läpi vaikka kuinka usein. Ja hei, tee ihmeessä tää. Tätä oli mukava miettiä!

   Poista
 5. Hei tää on hauska! Tosi hyvin keksit kivoja juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) vaikka osassa oli kyllä vähän miettimistä, että mitä laittaisi ja osaan olisi tullut vaikka kuinka monta juttua..

   Poista
 6. Wien on minunkin suosikki - einfach super!
  Anke

  VastaaPoista