sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Laskiaspullat, makkaraa ja kielioppia

Eilen oltiin rinteessä ja tänään syödään pullaa. Tai jos totta puhutaan, niin laskettelut jäivät aika vähäiseksi ja keskityin lähinnä paistamaan kodassa makkaraa ;) Makkara, auringonpaiste, hyvä seura ja kotiin tuomisina savulta tuoksuvat vaatteet ja iloinen mieli. Tämä "eräjorma" oli tyytyväinen. Tosin minua pilkattiin, kun kotona selitin, että "se yksi mies kävi laittamassa meille nuotion päälle". Nuotiossa ei kuulemma ole mitään nappia mistä se käynnistyy. Tiesin tämän kyllä. Suomi on vaan välillä vähän hankala kieli! Selitän sanavalintojani myös sillä, että päivittäin käyttämäni sanat rajoittuvat lähinnä muutamaan lauseeseen, joten kyllä siinä alkaa kielioppi kummasti kadota päästä :) Saa nähdä mikä on tilanne muutaman vuoden päästä. Aiemmin nimittäin olin päivittäin korjailemassa ystävieni puheita..

Nuo pullat. Ne ostettiin kaupasta ja ihan hyviä olivat. Paljon kermavaahtoa ja hilloa minulle kiitos! :)

Mukavaa laskiassunnuntaita!

Ruut

6 kommenttia:

 1. Älä välitä, käyn mäkin möksällä aina vaan "napsauttamassa saunan päälle" (= kannan vedet lammesta saunalle, pistän puut ja sytytän tulen padan pesään ja kiukaan pesään, poltan sen pesällisen padassa ja vahtaan milloin kiukaaseen pitää lisätä puita...) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä riittää hommaa yhteen napsautukseen ;)

   Poista
 2. Mulla ei myöskään ole paljoa varaa kuittailla kenellekään, sen verran tulee mökellettyä ihme juttuja itsekin :O Hyvä, että ymmärretään kuitenkin toisiamme..pata ja kattila, vai miten se oli?!? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vaikka ei ymmärrettäs aina niin silti kuunnellaan tosi tarkasti ja ollaan mukana ;)

   Poista
 3. Ihana aito postaus :)
  Mukavaa viikkoa

  t.Sanna

  VastaaPoista