sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Life is like a piano

Eilisen päivän vietin suurimmaksi osaksi musiikkia kuunnellen ja pianoa soitellen. "Life is like a piano, the white keys represent happiness and the black show sadness. But as you go trough life´s journey, remember that the black keys also create music."  Teksti Pinterestistä. Muistin Pinterestin pitkästä aikaa ja siellä on kulunut hetki jos toinenkin ;)

Olen muuten löytänyt uuden ihanan herkun: Oreo- keksit! Jos olisin tiennyt, että keksit ovat noin hyviä olisin ostanut muutaman paketin enemmän matkalaukkuun. Kahvihetkistä mukiin.. Kyllä se Marimekon Kuusikossa- muki toimii muulloinkin kun vain jouluna. Ei yhtään huonompi ostos silloin aikoinaan. Tykkään siitä edelleen.

Eilen käytin ystävääni siistimässä kirpparipöytäänsä ja pihistin pöydästä hänen vanhan paitansa. Samalla reissulla haettiin kotiin vähän kukkia.. Ilta kuluikin puistoillen. A oli aika onnellinen :) Mukavaa sunnuntaita ja alkanutta kesäaikaa!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Tuu meille kahville joku päivä, mulla sattuu olemaan noita samoja keksejä vielä jäljellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tulen, mutta en uhallakaan syö yhtää keksiä :P ei lahjoja syödä toiselta ;) Mulla on ihan hirmu kiireinen vko, mutta kyllä me jossain välissä nähdään!!!!

   Poista
 2. Pinterest on kyllä semmonen ihmemaa, että siellä sais kulumaan vaikka koko päivän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Oon vaan välillä liian laiska pinnailemaan ja kattelen vaan kuvia tunnista toiseen :)

   Poista